Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy nyelvpiercingje legyen?
Figyelt kérdés
Ha igen/nem miért?2015. máj. 23. 05:46
11/12 anonim válasza:
nem,dehogy .de nekem se engedték,és 17 évesen haza mentem száj pc-vel. mondjuk pár év múlva kivettem,mert nem akartak úgy felvenni sehová dolgozni. a helye megmaradt,látszik a mai napig picit,de nyelvben nem fog szerintem.
12/12 anonim válasza:
Remélem azóta döntést hoztál már.. Látszik,hogy a lányod kíváncsi a véleményedre,már önmagában ez jó jel,mert vannak olyanok,akik meg sem kérdezik..csak egyik napról a másikra beállítanak vele haza. Engedd meg neki és kísérd el. Ha nem tetszik neki, vagy megunja, kiveszi és semmi nyoma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!