Leszólított egy 32 éves férfi, beszélgettünk, elkérte a számom és randira hívott. Mit tegyek? 16/l
Elég sok krimi kezdődik így, hogy a fiatal kiscsajt elcsábítja a jőképű, idegen akcentusú férfi...
NE MENJ EL!!!
A lakcímed nem tudja, ugye???
A neved alapján megtalál téged vagy a szüleidet a telefonkönyvben?
Különben meg, fölöslegesen keltenek a válaszolók pánikot. Egyrészt, ha akart volna ártani neked, akkor már rég megtehette volna. Másrészt nem vágom, mitől gyanúsabb mert 32 éves és állítólag akcentusa van. Ha a történet egy 19 évesről szólna, az ugyanúgy lehetne éppenséggel rosszindulatú, vagy bűnöző, vagy bármi.
Futó ismerősöknek én sem szívesen adom ki a teljes nevemet, elérhetőségeimet, vagy saját néven regisztrált telefonomat. Ennyi kezdeti óvatosság igazán tőle is megbocsátható.
Szerintem, ha pld mégsem gondolod úgy, hogy bejönnek az idősebbek, akkor se legyél vele bunkó feleslegesen. Kulturáltan mondd meg neki, ha újra találkoztok, hogy bocs, de mégse aktuális. Izgalmas kaland lenne meg minden, de azért zavarna a korkülönbség. Ennyit célszerű tudnia arról, hogy miért nem. De hazudozni meg bujdosni felesleges.
Ha meg valamiért mégis igen, (mondjuk lenyomozható, vagy megbízható forrásból tudod hogy oké a pasas,) de azért még tartasz tőle, akkor találkozz vele szigorúan nyilvános helyen, és ha ragaszkodik hozzá hogy hazakísér, akkor legyen ott veled egy barátnőd is, és/vagy apukád jöjjön eléd egy meghatározott helyre.
Nehogy elmenj vele!!!!
Szüleid tudnak róla?
Az lenne a legokosabb, ha egy megbízható felnőttel (szüleid?) bejelentést tennél a rendőrségen. Valószínű nem te vagy az egyetlen, akit leszállított, lehet körözött bűnöző is.
Egy normális ember nem megy oda vadidegen kiskorúakhoz, hogy elhivja randira. Egy kiskorúnak meg tudnia kell, hogy nem ad ki magáról semmi infót vadidegennek. Remélem a Facebook oldalad titkositva van!!!
Az "ukrán emberrablók" meg "szervkereskedők" nem tanúk előtt bájcsevegnek és udvarolnak órákig, meg hazakísérgetnek, hanem lesből elkapnak egy kihalt környéken egyetlen szó nélkül, bevágnak egy kocsi hátsó ülésére, és padlógáz az ukrán határig. :D
Ismétlem, felesleges rémeket látni. Valószínűleg poénkodni akart, (vagy max bepróbálkozott hogy könnyen kapható vagy-e, de lássuk be, hány férfi nem akarna egy 16 évessel dugni, ha legális lenne) szóval az ilyen helyzeteket bizony meg kell tanulnod saját magad kezelni. Nagy lány vagy már, biztos szólítottak le mások is, diszkóban, utcán stb. Azoknak se látsz a lelkébe, hogy mit akarhatnak. De ettől még nem rohantál oda az első rendőrhöz sírva.
Vagy most mondjam, hogy mindjárt rendőrNŐt keress, mert ha férfi, akkor az is gyanús, hiába rendőr? :D
Nekem éppen a napokban volt egy ilyen "kalandom". Egy kislány, (mint kiderült, 12 éves) el akarta játszani a barátnői előtt a nagymenőt, és tervezett egy aranyos kis diákcsínyt, amiben az lett volna az én dolgom, hogy egy adott pillanatban hagyjam, hogy a barátnők szeme láttára megcsókol engem. :D
Mondanom sem kell, csak a poén kedvéért mentem bele, de azért megjelentem a "randira", csak addigra már ő gondolta át a dolgot, és másik sztorival állt elő: hátttizé, én csak a fiújának az apja legyek.... :D Szóval a csók elmaradt, -- gondolhatod, otthon vizesre sírtam a párnámat emiatt :D -- de a lány különben is olyan zavarban volt, hogy teljesen kiesett a "szerepéből".
Na mindegy, de ha most rám csődítené az erkölcsrendészetet, vagy az interpolt vagy a nem tudom mit, na AKKOR tényleg kicsinálnám :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!