Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a felnőttek?...

Miért ilyenek a felnőttek? Úgy utálom.

Figyelt kérdés

Ma először kifestettem 13 évesen a körmömet feketére.(Edig kis félénk, nem mer semmit lánynak ismertek)Az összes tanár csak mosolyog, az angoltanár meg még meg is mondta hogy majd kinövöm, azt hiszik most beléptem valami kamaszkor részbe és majd kinövöm ha érettebb leszek. Pedig egyszerűen csak kifestettem a körmömet, mert megtetszett a boltban ez a lakk.

Veletek előfordult már ilyen?

2010. febr. 24. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
16 évesen, és ugyan ez volt a reakció. mondjuk 13 évesen fiatalnak tartalak lakkozásra, egy tininél nem.
2010. febr. 24. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem is mindíg izélgettek a tanárok! Még szakközépben is. Egyszer az osztályfőnök félre is hívott és szépen megkért, hogy ha lehet ne sminkeljem magamat. Én mondtam, neki, hogy márpedig fogok sminkelni, legfeljebb az erős színeket hanyagolom. És így megbeszéltük a dolgot. Általánosban is sminkeltem és persze lakkoztam is. Ott is szóvá tették. Hát ilyenek a felnőttek. A felete lakkot inkább mellőzd, bár szerintem is nagyon szép! Én Rocker voltam, értékelem a fekete lakkot. És én tényleg kinőttem, de hidd el, lesz ez még durvább is. Ha tanácsot szeretnél bármiben, szívesen segítek, akár privátban is. Vannak már tapasztalataim.
2010. febr. 24. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
mondjuk én nem mosolyognék, mert undorító a feketére lakkozott köröm akármennyi idősen, de egy kislánynál meg főleg... biztosan elbeszélgetnék a szüleiddel
2010. febr. 25. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
:) a fekete lakk szerintem is meredek. de egy olyan ami csak egy picit tér el a körömszíntől mondjuk egy ilyen kis halvány rózsaszín még elmenne:)
2010. febr. 25. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is 13 éves vagyok :)

Én szoktam olyat csinálni,hogy:

Fekete az alap és mondjuk szép szinnel meg franciát húzzok és követ teszek rá (vagyis körömdiszt) vagy ilyen körömre való kagylót vagy matricát és nagyon szép lesz.

De ne mindig fekete legyen a körmöd,mert az gusztustalan.

Nekem 1 hétnél tovább semilyen lakk nem lesz marad a ujamon igy 1 hétig van utána szünet ésmár van,hogy megkérdezik mikor lesz kifestve a körmöm? ?:D

Mondjuk nekem a másk kezemet anyukám szokta megcsinálni,mert ha bal kézzel csinálom elég béna lesz.

De a lábamat mindig megcsinálom szépen és uszáson mindig nézzik kivane festve a körmöm :)

Egyszer volt,hogy udacsuktam az ujjam és bekelett meni az ügyeletre és a doktor megdicsérte milyen szép a körmöm és emgkérdezte,hogy ki csnálta xD

Festeni pedig ne fesd magad,mert akkor csúnya lesz a bőröd és 26 évesen ugy fogsz kinézni,mint egy 40 éves..

Szerintem ha rendesen ápolod a körmöd akkor nyugodtan festheted,csak akor törödj vele és mosd le rendesen ha már lenőtt vagy ha már nagy a körmöd..És műkörmör még ne tegyél föl.

A kérdésre a válasz:

Azért ilyenek,mert megszokták,hogy te nem ilyen vag.És persze,hogy furcsa volt nekik,hogy hirtelen egy fekete lakkű lány lép be az ajtón..főleg,hogy nem éppen egy visszafogott szinnel keztél..és te még álltalános iskolás vagy,és nekünk álltalánosba nem is lehetett festeni a körmöm,mivel a piciknek se jó meg ilyenek.ű

De itt a gimibe lehet festeni a tanárokat nem érdekli hisz megszokták a 18 évesektől és őket és a legfontosabb:

NE ZAVARD AZ ÓRÁT.Bár én jó tanuló vagyok..Szerintem máskor ne feketét használj hanem valami hozzás illő szint :D

Remélem segitettem valamit ;)

2010. febr. 25. 13:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló. Örülök, hogy írtál. A kezeim mindig ápoltak és szépek, ezért nem csúnya a fekete lakk. Köszi, hogy írtál. Esetleg képet nem tudna valaki linkelni, hogy gogy néz ki a körmötök. Annak a válaszolónak, aki szívesen elbeszélgetne a aszüleimmel, annak üzenném, hogy ne akarjon beszélni velük. Megengedik, hogy kifessem, mert mértne. Az én szüleim modernek. Nem úgy mint a te gondolom ósdi, régimódi szüleid akik csak azt hajtogatják, hogy a tehénfejéshez minek fekete köröm?

Ennyi lenne. A normális válaszokat köszönöm.

2010. febr. 25. 14:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Amúgy nem nem festem magam. És nem is feketével kezdtem. Mindig festettem a körmömet. Csak világosabb színekkel(lila, rózsaszín). Egyszer kipróbálok egy sötéetebbet , egyből baj?

Áéljon már meg a menet :D

2010. febr. 25. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj ezzel, a fekete is csak egy szín, és nem kell bele látni semmi többet
2010. febr. 25. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
A mi giminkben!!! tiltva van a körömlakk, vagyis 15-18 évesek számára XD Még jó hogy fiú vagyok, és nincs ilyen problémám.
2010. febr. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!