Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Normális ez?...

Mit csináljak? Normális ez? T. i mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

tom h hosszú de légyszíves segítsetek :(

Mit csináljak?Normális ez?T.i mit tennétek a helyemben?

anyukám folyamatosan (szószerint) üvöltözik velem m eg a nővéremmel mert ha haza jövök a suliból viszem ki a kutyát utána tanulok kb így 6tól lennék szabad és ilyenkor gépeznék olvasnék egy szóval pihennék de ő folyamatosan ahogy haza jövök ordítozik lehet h téll egy kicsit trehány vok de csak kicsit mert pl csak szombaton takarítok akk se nagy izé de por kosz egy szál se és szombaton csilli villi van de neki nem tetszik mert pl nem mostam fel vagy ahogy pihennék akk takarítsam fel az előszobát meg ilyenek de mostmár odajutottam h nem is csinálom meg amit mond mert neki SOHA semmi nem jó velem elhitette h nincs pénzünk h öröljek h van kaja az asztalon én meg hülye bevettem és azon izgultam több hétig h a kutyámnak legyen majd kajája már ott tartottam h munkát keressek du és kiderült h vaklárma mert több (egy rakat több póló gatya) amnesiás ruhát hozott a BOLTBÓL én nekem meg akk esett le a tantusz szinte már menekülök otthonról a nővéremmel is ez van az öcsikém persze h nem ő neki a 4 csillagos szálloda nem jó visegrádon ő 5 csillagosba akar menni ez a mekis kaja nem jó mert leejtette (az öcsém) vegyünk újat úgy el van kényeztetve h csak na ha nem kap meg vmit rögtön hisztizik ha én kérek szép szóval vmit pl gatyát a kínaiból (3900ftért van 2 db gatyám d e ez most komolyan kettő gatyám van)akk minek neked van "annyi" ruhád az öcsém meg minden héten kap ADIDAS melegítőket meg ilyenek és már mindig sírok h én tettem vmit amivel ezt érdemeltem ki?most is sírok ;( ti mit tennétek?SOS

2010. febr. 23. 17:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Édes testvérek vagytok, mind a 3-an? És az apukád, vele nem lehet beszélni?
2010. febr. 23. 18:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Hol van apukád? de úgy látom normál anya lánya veszekedés, nálunk is ez volt. pár év és elmúlik.
2010. febr. 23. 18:03
 3/15 A kérdező kommentje:
édes testvérek vagyunk apu kimrad ebből hiába kérem h segítsen inkább hátrál de mindig ordítozik velem és annyira elegem van már ebből h csak na _:S
2010. febr. 23. 18:28
 4/15 anonim ***** válasza:
velem is ez van,tudom milyen érzés...próbálj beszélni anyuddal.mert ez így nem mehet tovább...én beszéltem vele,ő üvöltözött,én elsírtam magam,majd ő bocsánatot kért,utána 3 hónapig nyugi volt.most újra kezdi...
2010. febr. 23. 18:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát én biztos nem bírnám sokáig. Pakolj össze és kérj meg egy nagyon jó barátodat hogy néhány napig maradhass nála...
2010. febr. 23. 19:13
 6/15 A kérdező kommentje:

csak az a baj h van 1 kutyám és odáig jutottam mh a barátaim és egy kedves idős házaspáron meg a kutyám lett mindenem/ családom

am ezt 13 évesen megcsinálhatom h elmegyek am már volt h a szabadban aludtam el a kutyámmal együtt éjfélig de utána haza mentem

am most h vacsoráztunk annyira idegesítő az öcsikáémnek hozzak rögtön italt vagy még amit kér rögtön pattanjak fel az asztaltol evés közben és hozzam őfelségének azitalt pedig amikor az öcsém ott áll a palack mellett megkérem szépen h hozza ide anya mit válaszol nekem rdítozva miért nem tudsz felálni mindig mást kell pattogtatni csak így érzed jól magad?elegem van-.-"

kezdem úgy érezni magam mint hamupipőke csak nem lesz jó sorsa :S

2010. febr. 23. 20:35
 7/15 A kérdező kommentje:

meg még ezer történetet mesélhetnék el de csak egyet még ami sztem fontos

elmentünk egyik este étterembe én annyira örültem az öcsémnek nem felel meg a 3 csillagos -.-" jó megyünk a 4 csillagosba az megfelelt neki kihozzák a kaját van a tatajén díszítéskéntegy vlmi zöld na és behisztisedett és elment az étterem sarkába duzzogni az én arcomról majd lesülz a bőr és anyu persze h mit tesz rendel neki egy újjat a nélkül én anyunak mondom h azt simán lelehet szedni mi itt a gond ő meg erre kiabálja h mindenki átéli a hisziot korszakát nem lehet megérteni inkább egyél mindenre kell kontrázni

én meg kimentem a mosdóba és sírtam annyira rossz ez :(

2010. febr. 23. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Jajj kedvesem!

Nehogy elköltözz,hogy lehet egy 13 évesnek ilyet mondani??Viccből is rossz a gyerek meg komolyan veszi aztán majd jön a rendőrség anyuka meg még idegesebb lesz.Én is anyuka vagyok egy 12 éves "kislányom" van meg egy 9 hónapos kislány.Imádom őket,de én is kiboroluk néha és kiadom magamból,egyszer odajött hozzám a 12 éves kislány és szépen közölte velem,hogy anyu neked ilyenkor velem van a bajod?Olyan rosszul esett elgondolkodtam,hog tényleg igaza van.Ülj le vele és mond meg neki,hogy mi a baja veled?Jobban szereted az öcsémet?De előtte mond neki,hogy anyu én nagyon szeretlek és szeretnék(nénk) veled beszélni,de nem vitátszeretnénk.Ha elkezd ordibálni mond(játok),neki,hogy ja jó,bocsi anya azért gondolkodj el.szia.és hagyjátok ott,ha ezen se gondolkodik el akkor apuka kell,hisz mi az,hogy apuci meghúzodik inkább..fél az anyukától vagy mi?Ez nem mehet tovább legyél érettebb anyukáddal és beszélj vele,mond,hogy most beszéljétek meg,hogy ő mit vár el tőled és te megcsinálod!Tudom,hogy ez borzalmas,de hidd el jobb lesz,de kérlek ne tégy hülyeséged anyukád biztos szeret attól,hogy ilyen szégyelnivaló viselkedése van.Majd irj,hogy mi történt.Nekem fel a fejjel és nézd az élet szép oldalát annak ellenére,hogy anyud ilyen.

2010. febr. 23. 22:19
 9/15 anonim ***** válasza:
22:19-nek igaza van.Nagyon rossz lehet így élni...Ha már semmi nem válik be,akkor én titokban felvenném minden ilyen megmozdulását(legalább 1 hétig),és egy alkalmas pillanatba szembesíteném vele.Szerintem ő is meglepőde saját magán.
2010. febr. 24. 11:48
 10/15 anonim ***** válasza:
annyira undorítónak tartom az iyen önző szülőket én is anya vagyok egy 14 éves lányom van de ha ő így érezné magát velem elásnám magam az udvaron és ezt komolyan mondom. Sajnos nagyon sok szülő elfelejti azt hogy nem a gyerek kéri magát a világra és ha már megszüli próbálja már meg tisztességesen felnevelni és ne vágja már a gyerek fejéhez hogy örüljön hogy van mit enni!!! felháborító még jó hogy van mit enni ha már megszülte.. egyáltalán az ilyen anya miért szüli rakásra a gyereket ha mindegyik úgy nő fel mint egy lelki roncs egy felnőtt hibájából. nagyon elszomorító az amit írsz.. biztos hogy van valami baj a háttérben anyukád szempontjából csak mivel ő a felnőtt próbálja már meg megoldnai azt a problémát úgy hogy ne a gyerek sérüljön ezáltal.fújj de egy önző dolog
2010. febr. 24. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!