Szerintetek ez jelent valamit?
Figyelt kérdés
van egy fiú aki tetszik és irogattunk és ez a párbeszéd zajlott le:
Én: na és veled mizujs?? :)ű
Ő:Nagygyönyörű fáradt vagy de meg vagyok :)
Én: na most vagy azt akartad irni hogy gyönyörű vagyok :D vagy azt hogy fáradt vagy amit megmagyarázza ezt a mondatot
Ő: fáradt vagyok
Ő: de persze gyönyörű is vagy :)
ennyi..... szerintetek ez jelent valamit?? vagy csak kedvességből mondta mert igazából ráerőltettem ezzel??
2015. ápr. 15. 21:05
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem nem vesz semmibe...vagy is úgy értem,hogyha nem érdekelnéd akkor nem írta volna
2/10 anonim válasza:
* nem szeretne veled jó kapcsolatot akkor nem írta volna
3/10 A kérdező kommentje:
jujj :D
2015. ápr. 15. 22:06
4/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy szépnek tart.
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem elég egyértelmű :D
6/10 anonim válasza:
Szerintem nézz ki az ajtó elé, már biztos ott térdel a gyűrűvel...
7/10 anonim válasza:
Szerintem (tapasztalat alapján) ne éld bele magad mert az,hogy szépnek tart még nem jelenti,hogy akar tőled bármit is.
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom..... meg nemhiszem hogy tetszem neki mert sose keres és idősebb is meg azért nem vagyok egy tömör gyönyör
De mondjuk 20 percig ugráltam miután olvastam :DD
2015. ápr. 16. 18:27
9/10 A kérdező kommentje:
egyébként minden válasz zöld likeot ért :)
2015. ápr. 16. 18:33
10/10 anonim válasza:
tetszel neki te szerencsétlen :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!