Mit lehet csinálni ha tudom hogy meg akarnak verni? 14L
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársam kiakadt rám és mindenkinek azt mondja hogy holnap megver. Szerintetek mit csináljak?2015. ápr. 14. 22:51
1/8 anonim válasza:
Ha komoly akkor szólj a szüleidnek ok biztos segitenek :)
2/8 A kérdező kommentje:
Apukámmal élek de ő reggelre megy dolgozni szóval nem találkozok vele :/
2015. ápr. 14. 22:58
3/8 anonim válasza:
Szólj az ofődnek. Holnap nehogy egyedül maradj, próbálj a nap minden percében elvegyülni az osztálytársaid/iskolatársaid között. Nekem ez a módszer vált be. A "sűrűjéből" nem igen tudtak engem kirángatni a verekedők.
4/8 anonim válasza:
Én azt mondom hogy ha találkozol az illetővel akkor hagyd hogy ő menjen hozzád. Ha teljesen biztos vagy benne hogy verekedni akar akor amikor odamegy hozzád ne várj semmire ne hagyd hogy dumáljon vagy megüssön legyél gyorsabb odaér csapd le ne várj semmire.
6/8 anonim válasza:
Nézz rajta kersztül, bármit mond, ne reagálj rá. Ha bánt, azonnal osztályfőnök, igazgató, és Apudat kérd meg, hogy menjen be, kérjem fogadóórát!
7/8 anonim válasza:
Első ütést hagyd,hogy ő adja,utána verd szét. Ha ő kezdi,akkor jogosan üthetsz vissza ÖNVÉDELEMBŐL.
8/8 anonim válasza:
Az osztálytársad csak szájhősködik. Nem szokta senki előre bejelenteni a verekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!