Mit gondoltok egy olyan tini lányról aki tipikus kamaszként iszik, bulikban cigizők sőt van amikor füvezik is 16 éves?
Sokak szerint normális , hogy leissza magát és volt olyan ,hogy pénteken azt se tudta ,hol van, és még vasárnap is hányt. A buliban csókolózott több sráccal.
Máskor házibulikban szokott inni, de ott az a természetes, inni inni.
Anya ezt elítéli, de amúgy igaza is van, mi van ,ha valaki megerőszakolja? Nem gondolnak ilyenbe bele, anya mondta.
De az viszont jó pont ,hogy tanul, még ha hétvégén ezt csinálja is.
ugyan ilyen voltam. az osztalytarsaim leneztek erte. most 28 eves vagyok. az osztalybol szinte elsokent mentem ferjhez, 6 ev egyuttjaras utan, es egyedul nekem van gyerekem, egy eves a lanyom, most lesz 10 eve hogy egyutt vagyunk a ferjemmel.
ok meg most csinaljak azt amit en 16 evesen, most panik szeruen probaljak kielni magukat, s kozben elszall felettuk az ido. en kieltem magas es most boldog csalados ember vagyok.
anyukadnak az eroszak reszeben igaza van, nekem is volt par olyan huzasom hog utolag halat adhatok hogy senki nem hasznalta ki a vermersekletem.
semmit nem szólok hozzájuk. sok az ilyen fiatal.
amikor 16 voltam én is buliztam, ittam is, de nem annyit hogy öntudatlan legyek, csak hogy kicsit felszabaduljak. Akkor is voltak ilyen fiatalok, csak akkor nem csinálták még ilyen nyíltan a dolgokat.
A szülő feladata lett volna olyan értékrenddel nevelni a gyereket, hogy nem adom oda egy este 5 fiúnak a testem, és nem iszom minden hétvégén le magam.
Szerintem ha valaki ilyen, az a saját maga problémája, a saját kárából tanul majd... nekem nincs közöm hozzá ki mit csinál.. a szórakozóhelyeken se kell foglalkozni az ilyen emberekkel....
Hidd el kérdező, nem akarod te tudni azt, hogy mi az őszinte véleményem egy ilyen lányról. Hát még a szüleiről...!
Egyébként ordít a kérdésből, hogy magadról beszélsz. Annyira te sem érezheted ezt jónak, ha nem merted felvállalni.
Én nem ítélem el.
Anyukának abba nincs igaza, amit a jövőre nézve mondott.
Egy gyerek alapvetően a szülei mintáját, értékrendjét követi. Ha normális a kapcsolatuk, akkor lehetnek nehéz időszakok, kilengések, de később úgyis visszatér a normális életvitelhez.
Akinél pedig nincsenek meg az alapok, és a támogató családi háttér, ott nem a gyereke a hibás a züllött életmód miatt, hanem a szülők.
Akik azt írják, hogy korai, szerintetek mi jobb? Ha majd 25 éves korában kezd inni, bulizni?
Nekem volt olyan barátnőm, akit nem engedtek velünk bulizni 16-18 éves korunkban. Mi, akik buliztunk akkor hamar kinőttük, most 27 vagyok, évek óta nem buliztam, csak lagzikban. Ez a barátnőm meg mai napig is bulizik, részegedik állandóan. Szerintem ez sokkal nagyobb ciki 27 évesen, mint 17 évesen. Nekünk már családunk van, ő meg részegen tántorog haza hajnalban bulikból. Szerintem ez gáz, de nagyon.
én a drogot elitélem!!!Nagyon veszélyes!
Az,hogy iszik,bulizik,cigizik,az általános
16 évesen és is minden hétvégén ittam,cigiztem.de soha nem ittam annyit,hogy ne tudjam,hogy hol vagyok.nekem 5,5 éves fiam van,és sokszor gondolok rá,hogy mi lesz 10 év múlva.milyen lesz akkor a fiatalság.mert sajnos egyre rosszabb.én 37 vagyok,20 évvel ezelőtt is szórakoztak,buliztak a fiatalok,de ez a sok partydrog nagyon durva.amúgy emiatt is örülök,hogy fiam van és nem lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!