Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha nem mond el...

Mit csináljak ha nem mond el nekem semmit ezzel kapcsolatban? 16L

Figyelt kérdés
Van egy unokatestvérem, 13 éves lány. Elválaszthatatlanok vagyunk, mindent elmondunk egymásnak, viszont ő kínosnak érzi azt hogy mi történik az iskolájában. Azt tudom, hogy nem sok barátja van, inkább a fiúkkal lóg mert a lányokkal nem jön ki jól, de attól tartok hogy lehet a fiúkkal sincs jóban csak hazudik. A szüleivel sem beszél ilyenről, ők még annyit sem tudnak amennyit én. Volt már, hogy elkaptam egyik osztálytársát akiről tudtam hogy kibeszéli, de ez már 1 éve volt. Szerintetek hogy értessem meg vele hogy semmi gáz nem lenne abban ha elmondaná, milyenek vele az osztálytársai? Segíteni akarok neki
2015. márc. 26. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd rá. Az ilyen dolgokat mindenkinek magának kell megoldani.
2015. márc. 26. 23:11
 2/2 anonim válasza:
nálam is ugyan ez a helyzet addig fajult h mar meg is vertek, :/ nem lehet hogy valamit csinalt es azzal valtott ki unszinpatiat mert nalam kiderult hogy unokahugom be-be szologatott ezt-azt igy utolag......pedig senki nem gondolta rola :/
2015. márc. 28. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!