Mit csináljak ha nem mond el nekem semmit ezzel kapcsolatban? 16L
Figyelt kérdés
Van egy unokatestvérem, 13 éves lány. Elválaszthatatlanok vagyunk, mindent elmondunk egymásnak, viszont ő kínosnak érzi azt hogy mi történik az iskolájában. Azt tudom, hogy nem sok barátja van, inkább a fiúkkal lóg mert a lányokkal nem jön ki jól, de attól tartok hogy lehet a fiúkkal sincs jóban csak hazudik. A szüleivel sem beszél ilyenről, ők még annyit sem tudnak amennyit én. Volt már, hogy elkaptam egyik osztálytársát akiről tudtam hogy kibeszéli, de ez már 1 éve volt. Szerintetek hogy értessem meg vele hogy semmi gáz nem lenne abban ha elmondaná, milyenek vele az osztálytársai? Segíteni akarok neki2015. márc. 26. 18:17
1/2 anonim válasza:
Hagyd rá. Az ilyen dolgokat mindenkinek magának kell megoldani.
2/2 anonim válasza:
nálam is ugyan ez a helyzet addig fajult h mar meg is vertek, :/ nem lehet hogy valamit csinalt es azzal valtott ki unszinpatiat mert nalam kiderult hogy unokahugom be-be szologatott ezt-azt igy utolag......pedig senki nem gondolta rola :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!