A 14-15-16 éves kamaszfiúk miért akarnak borotválkozni? Szerintem nem való még a kezükbe borotva,mégis az apjukét lopkodják. Az a kis pihét meg vétek csupán menőzésből borotválgatni,mert később erősebb lesz. Nem értem.
Ezen minden fiatal átesik. A párom is mesélte, hogy még nem is volt neki, de már borotválta, én meg a tesómra emlékszem. Nagyfiúk akarnak lenni. Náluk nincs olyan mint a lányoknál, hogy megjön és akkor már "nagylányok" lettünk. De szerintem aranyos, én tuti vennék nekik borotvát. Max leülnék és elmondanám nekik, hogy ez azzal jár, hogy majd megerősödik és rendszeresen kell csinálni, de a döntést rá bíznám. K
2010. febr. 17. 09:43
2/15 anonim válasza:
Én is így csinálnám. Ha már mindenáron borotválkozni akarnak, úgysem tilthatod meg. Elmondanám mivel jár ez, hogy megerősödik, és ha akarják, hát legyen. Biztos van akinek tetszeni akarnak. :)
2010. febr. 17. 09:49
3/15 anonim válasza:
Miért ne borotválkozhatna egy 14-5-6 éves?
Nem akar gondolom ilyen kis piheszakállat az arcára, meg pihebajuszt, mert az ciki. Vegyél neki borotvát, had csinálja, nem lesz tőle semmi baja, legalább mire már tényleg jobban szőrösödik gyakorlottabb lesz, és nem kaszabolja össze-vissza magát. Esetleg az apja megmutathatná neki, hogy hogyan is kell!
2010. febr. 17. 10:20
4/15 anonim válasza:
Talán mert kamaszodnak, férfiasabbnak akarnak látszani, van egy apjuk, aki a férfi minta, akit utánoznak. Egy fiú életében negy dolog, hogy ő már borotválkozik, ő már férfi, felnőtt!
Sőt, az meber fia, már kiskorában csinálja ezt, játszásból is.
2010. febr. 17. 11:00
5/15 anonim válasza:
a szőr nem erősödik a borotválástól, ez tévhit
kutatások kimutatták, hogy nem igaz
azért tűnik erősebbnek:
a) első alkalommal levágod a pihéket, és utána rendes szőr nő
b) a szőr töve vastagabb mint a vége
2010. febr. 17. 11:02
6/15 anonim válasza:
a szülők ki vannak akadva, ha a gyerekük cigizni akar, amikor annak is csak az a funkcioja, hogy érettebbnek látszódjanak. ehhez képest a borotva aligha ártalmas.
2010. febr. 17. 12:25
7/15 anonim válasza:
mondjuk mert talán nemhogy 14-16 évesen, de már 12-13 évesen is kinőhet nekik az a gyenge, de már fekete kis bajusz, amit ha meghagynak, úgy néznek ki vele, mint a cigányok...
2010. febr. 17. 13:13
8/15 anonim válasza:
1., a szőr NEM erősödik a borotválástól. Ez egyszerű tévhit. Olyan, minthogy az ember az agyának csak X%-át használja...
2., Mert egy 16 éves fiú istentelen nyomorultul néz ki, ha még igazi szakálla / bajusza még nincs, csak egy ilyen átmeneti pelyhedzés...
3., Egy 16 éves fiú már a lányokkal foglalkozik. Szülőként miért akarod, hogy ne legyen sikere a fiadnak a lányok között és így sérüljön pszichés és szexuális fejlődése?
2010. febr. 17. 13:48
9/15 anonim válasza:
Én 2 hete lettem 25, nekem is csak pihék voltak, nem törődtem vele....nekem anyám mondta ,hogy szedjem már le:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!