Most mit csináljak? Segítség!
Most márciusban egy éve ,hogy meghalt anyum apukája. kb. egy hete tudtam meg gyászmise lesz(bár őszintén nem értem ,mert szegénynek már jobb úgy se lesz) ,de elfogadom ,hogy ott az a hagyomány. Anya azon kapta fel a vizet ,hogy apa nem akar menni és nem is megy. Ezt megértem ,hogy ezen kiakadt ,de úgy érzem mindig én szívom meg. A bátyám (egyetemista másodéves) nemsokára zh-t ír ezért ő nem jön. persze ez nem baj.
Nekem hétfőn rögtön első órában töri tz-t kell írnom. Ezt már egy hete mondtam. Kilencedikes vagyok egy erős gimnáziumban és tudom ,hogy kettő nem ugyanaz , de nekem tényleg nagyon fontos lenne készüljek (nyilván óráról órára készültem így nem most kezdem , de magasok az elvárások).
Most kb. egy fél órája tudtam ,meg hogy vasárnap 11-kor kezdődne a mise. Nagyjából délután 2 órakor hanagynehezen elindulnánk és 300 km-re lakunk. Én magamban nem tudok tanulni. Anya felvetette ,hogy nem kell elmennem a misére csak menjek el. De annak meg semmi értelme ,hogy azért utazok 3 órát ,hogy a füzetemmel legyek mit itthon is megtehetek. mit csináljak?
Tanulj szombaton esetleg ?
De az sem tragédia, ha csak azután kezdesz el tanulni, miután hazaértek. Gondolom max 6-ra úgyis otthon vagytok. Ha meg úgy gondolod kifáradnál, hazafelé aludj kicsit a kocsiban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!