Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj ha ezért nem megyek...

Baj ha ezért nem megyek suliba? 15L

Figyelt kérdés
Nagyon rossz kedvem van egy fiú miatt, nem tudom abbahagyni a sírást ezért nem megyek suliba amíg meg nem oldódik a helyzetem. Szerintetek baj?
2015. márc. 17. 21:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
igen.
2015. márc. 17. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
És meddig tervezed ezt? Nem megoldás. A hiányzás így is meglesz. Legalább orvoshoz menny igazolásért, vagy szüleiddel írass.
2015. márc. 17. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

Igen, baj, mert az élet nem olyan, hogy rossz kedvem van, és akkor nem megyek.

Nem vagy már gyerek, meg kell értened, hogy kötelezettségeid vannak. Most az iskola, később a munkahely. Ha mindenki úgy lenne vele, hogy akkor megy, amikor kedve van, nem sokan üldögélnének ott. A fiú meg nem ér annyit, hogy mulassz miatta, majd rájössz.

Később a főnöködnek sem mondhatod, hogy rossz kedved van, nem mész dolgozni. Szedd össze magad. Mégis meddig akarsz otthon ülni?

2015. márc. 17. 21:23
 4/19 anonim ***** válasza:
56%
Nem csak baj, hanem szanalmas is. Bocsanat!
2015. márc. 17. 21:36
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Ne hidd el, nem vagy szánalmas! Megértem hogy nem szeretnél így suliba menni. Abban semmi rossz nincs ha beszélsz anyukáddal, vagy elmész orvoshoz és 1-2 napot otthon maradsz, de az nem megoldás hogy addig nem mész suliba míg meg nem oldódik! Amúgy meg, ha sikerült összekapni magad, akkor úgy menj suliba, hogy a srác ne azt lássa hogy kivagy, hanem azt, hogy jól érzed magad! :)
2015. márc. 17. 21:41
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem a kérdező a szánalmas, hanem a válaszolók.

Ha a lányom ilyen helyzetben lenne, valószínű megengedném, hogy 1-2napig otthon maradjon, sokat beszélgetnék vele, lelkizés, bátorítás, ami kell.

Egy nap nem a világ!

Szerintem mind voltunk szerelmibánatos, világfájdalmas kamaszok :)

2015. márc. 17. 22:07
 7/19 anonim ***** válasza:
32%
Lehetsz szerelmibánatos világfájdalmas kamasz vagy felnőtt is akár, de attól még vannak kötelezettségeid! Az ilyen szülők miatt mint az utolsó válaszoló van a sok nagyképű flegma gyerek, akit anyu-apu minden sz*rtól "óv". Ez az élet bogaram.... lesz még nehezebb is!
2015. márc. 17. 22:39
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Ez baromira nem mindentől óvás. A lelki élettel is foglalkozni kell, mert fontos. Hiába hajtunk, mint a güzü a kötelezettségeink terén, ha a lelkivilágunk romokban.

Főleg, hogy ha valaki egész nap sír, akkor az hogy teljesít az iskolában szerinted? Nem tud figyelni, próbálja visszafojtani az érzelmeit, esetleg elsírja magát az iskolában.

Inkább pihenje ki magát az ember, és újult erővel álljon neki a kötelezettségeinek, mintsem hogy erőlködjön foganat nélkül.

Mellesleg én annó egy hosszú kapcsolat vége miatt mentem el egy hétig táppénzre, hogy kifújjam magam. Semmi sem történt.

Nem kell beleszarni a dolgokba, de igenis pihenjen az ember, törődjön magával.

2015. márc. 17. 22:55
 9/19 anonim ***** válasza:
11%

Jó azért egy szakítás nem olyan, mint ha meghalt volna az egyik szülőd.

Bőven lehet mellette másnap iskolába járni. Az én lelkivilágomat sosem kellett gondozgatni, inkább egy olyan nap nem mentem suliba, amikor dogát írtunk valamiből. Ha hiányzok, akkor már értelemmel hiányozzak.

A másik, hogy az iskola eleve nem valami izgalmas hely, szóval bőven van ideje az unalmas matek, kémia, fizika stb órákon csendben átgondolnia a történteket.

2015. márc. 17. 23:28
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem meg csak jó ha a szülő támogatja a gyerekét aki éppen szomorú.

Ez kéne legyen az alap .

2015. márc. 18. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!