Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van egy 16 éves fiam, aki...

Mangócska kérdése:

Van egy 16 éves fiam, aki mostanában jóba van egy lánnyal. A lány 15 éves még nem volt nálunk, de most a fiam azt szeretné, hogy itt aludjon a lány vele egy ágyban. én nemet mondtam rá. Szerintetek helyesen cselekedtem?

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 16:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Szia! Engem anyukám csak 17 évesen engedett ott aludni a páromnál, az anyósom ( azóta eltelt egy pár év) már előbb is simàn engedte volna mert miért ne neki nem lett volna oka fèltenie a fiát, de biztos meg lett volna rólam és a szüleimről a véleménye.. Szóval én 17 voltam amikor megengedte és hozzáteszem, hogy akkor már 3 éve együtt voltunk :) Általános iskolai szerelemből mára már a férjem és a kislányom apukája :)
2015. febr. 21. 17:10
 12/23 anonim ***** válasza:
11%
Jóban vannak, de nem a barátnője? Szerintem helyesen cselekedtel. Azért beszélj a fejevel, mert sajnos tényleg meg lehet tenni, bárhol és barmikor... de legalább a vedekezessel Legyen tisztában. Tiltani nem lehet, mert akkor jobban lázad. Inkább mond meg nki, hogy miért nem fodog támogatni ezt az otletet.
2015. febr. 21. 17:26
 13/23 anonim ***** válasza:
2%
16 évesen nem engedném, hogy idehozzon bárkit is együttaludni, 17felett már lehet róla szó, amennyiben a barátnője a lány már egy ideje, és nem holmi jóban vannak jöttment csitri.
2015. febr. 21. 17:40
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem, egyáltalán nem cselekedtél helyesen. Ha szexelni akarnak, akkor úgyis megteszik valahol máshol.
2015. febr. 21. 18:09
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
11-es vagyok, köszi annak aki lepontoz, bár nem értem miért!!? De ahogy látom nem csak engem..
2015. febr. 21. 19:57
 16/23 anonim válasza:
59%
Bárcsak én is szexelhettem volna 16 évesen . Most 30 vagyok és még nem szexeltem .
2015. febr. 21. 21:51
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
16: Neked sem engedték? :D (nem téged akarlak bántani, a kérdezővel szembeni irónia)
2015. febr. 21. 22:04
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Első körben ne megtiltsd, hanem jelezd a fiadnak, hogy nem ez az első lépése a párkapcsolatnak. Először hozza haza a lányt egy ebédre, vagy valamelyik délután suli után, hogy te is megismerhesd. Az együtt alvás nagyon korai, nem az életkoruk miatt elsősorban, hanem a párkapcsolatuk "fiatalsága" miatt.
2015. febr. 22. 06:46
 19/23 anonim válasza:
71%
17 Nekem kimaradtak a társas kapcsolatok az életemből én lánnyal nem is beszéltem úgy amikor bókolnak neki és nem is voltak olyan barátaim akik belevittek volna ebbe, az idő meg elszált.
2015. febr. 22. 11:30
 20/23 anonim ***** válasza:
88%

1.:Ha csinálni akarják csinálni is fogják, a legtöbb amit tenni lehet, hogy meg tanítja neki a helyes óvszer használatot amennyiben nem tudja.

2.:Mondja meg neki, hogy előtte szeretné megismerni, utána pedig lehet róla szó de nem biztos(érdemes figyelni a lány szellemi érettségét, befolyásolhatóságát).

2015. febr. 22. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!