Mangócska kérdése:
Van egy 16 éves fiam, aki mostanában jóba van egy lánnyal. A lány 15 éves még nem volt nálunk, de most a fiam azt szeretné, hogy itt aludjon a lány vele egy ágyban. én nemet mondtam rá. Szerintetek helyesen cselekedtem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 16:30
11/23 anonim válasza:
Szia! Engem anyukám csak 17 évesen engedett ott aludni a páromnál, az anyósom ( azóta eltelt egy pár év) már előbb is simàn engedte volna mert miért ne neki nem lett volna oka fèltenie a fiát, de biztos meg lett volna rólam és a szüleimről a véleménye.. Szóval én 17 voltam amikor megengedte és hozzáteszem, hogy akkor már 3 éve együtt voltunk :) Általános iskolai szerelemből mára már a férjem és a kislányom apukája :)
12/23 anonim válasza:
Jóban vannak, de nem a barátnője? Szerintem helyesen cselekedtel. Azért beszélj a fejevel, mert sajnos tényleg meg lehet tenni, bárhol és barmikor... de legalább a vedekezessel Legyen tisztában. Tiltani nem lehet, mert akkor jobban lázad. Inkább mond meg nki, hogy miért nem fodog támogatni ezt az otletet.
13/23 anonim válasza:
16 évesen nem engedném, hogy idehozzon bárkit is együttaludni, 17felett már lehet róla szó, amennyiben a barátnője a lány már egy ideje, és nem holmi jóban vannak jöttment csitri.
14/23 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem cselekedtél helyesen. Ha szexelni akarnak, akkor úgyis megteszik valahol máshol.
15/23 anonim válasza:
11-es vagyok, köszi annak aki lepontoz, bár nem értem miért!!? De ahogy látom nem csak engem..
16/23 anonim válasza:
Bárcsak én is szexelhettem volna 16 évesen . Most 30 vagyok és még nem szexeltem .
17/23 anonim válasza:
16: Neked sem engedték? :D (nem téged akarlak bántani, a kérdezővel szembeni irónia)
18/23 anonim válasza:
Első körben ne megtiltsd, hanem jelezd a fiadnak, hogy nem ez az első lépése a párkapcsolatnak. Először hozza haza a lányt egy ebédre, vagy valamelyik délután suli után, hogy te is megismerhesd. Az együtt alvás nagyon korai, nem az életkoruk miatt elsősorban, hanem a párkapcsolatuk "fiatalsága" miatt.
19/23 anonim válasza:
17 Nekem kimaradtak a társas kapcsolatok az életemből én lánnyal nem is beszéltem úgy amikor bókolnak neki és nem is voltak olyan barátaim akik belevittek volna ebbe, az idő meg elszált.
20/23 anonim válasza:
1.:Ha csinálni akarják csinálni is fogják, a legtöbb amit tenni lehet, hogy meg tanítja neki a helyes óvszer használatot amennyiben nem tudja.
2.:Mondja meg neki, hogy előtte szeretné megismerni, utána pedig lehet róla szó de nem biztos(érdemes figyelni a lány szellemi érettségét, befolyásolhatóságát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!