Nagyon szemét dolog elolvasni anyum régi naplóját, amikor annyi idős volt, mint most én?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 10:06
11/14 anonim válasza:
Ne olvasd el, akkor ő egy tizenéves kislány volt ugyanolyan hólye kamaszproblémákkal ésnem az anyukád, akit te most isemrsz.
12/14 anonim válasza:
Én elolvasnám az anyámét. Ő is olvasta az enyémet, ami ugyanúgy szemétség, ez esetben nem érdekelne, ha nem vagyok korrekt.
13/14 anonim válasza:
Hát,én nem naplót olvastam el,hanem a szüleim nyilt levelezőlapjait,amit egymásnak írtak.Amit,ugye mindenki elolvashatott,aki csak látta.Igaz,hogy elég kis betűkkel volt írva,de amikor írták,gondolhatták,hogy bárki elolvashatja.
És komolyan nagyon tanulságos volt,kár lett volna kihagyni.Főleg,mert ponyvaregényt nem olvasnék különben.
Egyáltalán nem szemét dolog még titokban,engedély nélkül sem,elolvasni.Úgyis otthagyod,ha túl személyesnek látszik,az biztos.
Sok érdekes dolog kerülhet hirtelen a helyére,amit addig nem értettél anyukádból.És az jó.Amit esetleg a mai fejével már nem is tudna neked elmondani,de szeretné.
14/14 anonim válasza:
ha az anális szexről szóló fejezeteket hangosan olvasod családi körben akkor az nagyon szemét dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!