Elég nagy a mellem,ugy érzem szügségem van egy melltartora vagy esetleg sportmelltartora (az jobb lenne).Anyával nem szeretek ilyenekről beszélni mert kellemetlen de tudnátok olyanokat mondani amivel rá tudok célozni hogy vegyen nekem egy melltartot? (már mondta hogy lassan itt lesz az ideje hogy vegyünk) de már nem akarok tovább várni. hogyan célozzak rá?
Ha már mondta akkor könnyű dolgod van. Menjetek el vásárolgatni és mutass rá egyre.pl:nézd ez tök jól néz ki. Erre ugyis reagálni fog valamit. Ha nem azt amit hallani akarsz,akkor jöhet az,ami mindig beválik: hogy már a többiek is mind hordanak.
2015. febr. 18. 20:59
2/9 A kérdező kommentje:
csak,attol félek hogy apának megemlíti és az ciki egy kicsit. amugy kézizem az ugy jo lenne ha azt mondanám: anya veszel valami toppot a mezem alá mert elég kivágott? szerinted ez jo lenne?
2015. febr. 18. 21:05
3/9 anonim válasza:
Amit az első válaszoló írt szerintem jó ötlet. Ha nem akarod, hogy apud megtudja (bár úgyis feltűnik majd neki valamikor) akkor kérd meg anyud, hogy ne mondja el neki.
2015. febr. 18. 21:10
4/9 anonim válasza:
miert nem veszel a zsebpenzeden ha ennyire kellemetlen?
Kulonben meg egyszeruen felhozod, hogy kellene egy melltarto. Anyukad nem ellenzi az emlitettek alapjan...
2015. febr. 18. 21:46
5/9 anonim válasza:
ebben mi a ciki? egyszerűen mondd meg neki, hogy kell egy melltartó
2015. febr. 19. 20:19
6/9 anonim válasza:
Szerintem az a helyes ha egy lány az anyjával tabuk nélkül tud beszélgetni. Ha ez nem megy, akkor erről elsősorban édesanyád tehet. Miért ne lehetne ezt simán, egy egyszerű mondatban megkérdezni: Anya, szeretnék melltartót. Segítesz választani?
2015. febr. 19. 20:44
7/9 Dorkaa:33 válasza:
Osztom az első válaszadó véleményét! Apud miatt szerintem ne aggódj , mert ez természetes dolog ,ha egy lánynak már szüksége van melltartóra;) Egyébként apum előtt én is nagyon cikisnek találtam ,ha ilyen témáról volt szó pl.: Anyunak elmondtam,hogy ezt elég kellemetlennek tartom még azt is ,ha kimondja magát a szót ,hogy melltartó:DD De apukád meg fogja érteni;) Anyud meg főleg! Gondolj arra,hogy ő is 'átment' ezen az időszakon és neki is biztos szüksége volt egy melltartóra:)))
2015. febr. 20. 13:51
8/9 anonim válasza:
Én is ilyen hejzetben voltam.Akkor mond anyudnak,ha jó kedve van.Csak mond meg neki,ne érezd cikinek.Anyud is biztos volt ilyen hejzetben az anyujával(mamáddal).Az én történetem:A toppot mondta hogy hordjak,de én tegnap úgy éreztem,hogy nekem szükségem van melltartóra,ma mentünk venni.Ha akkor is cikinek érzed,mond neki hogy kettesben szeretnél vele beszélni.Mond azt anyudnak,anya szeretnék melltartót\toppotoppot hordani.Ha sportolsz ajánlom a sportmelltartót,ott ssuliba és ilyen helyekre a melltartó jobb.
Ha ide ki merted ìrni,anyuddal sem lesz gond😊
2016. jan. 13. 10:19
9/9 anonim válasza:
Nem túl jó a kapcsolatom az anyámmal, de az ilyen kérdéseknél mindig mélyen megdöbbenek... "Anya, szeretnék melltartót." Mi ebben a durva? Ha meg megemlíti az apádnak, akkor mi van? o.O Egy részről úgyse nagyon érdekli, más részről egy idő után elég evidens lesz, hogy van rajtad. Akkor se fogja érdekelni. Azt is megtudhatja, hogy szoktál menstruálni. Dettó. Jajj gyerekek vén vagyok. :'D
Amúgy gondolom szokott néha teregetni is, ha nem a tv előtt ülős semmiben sem segítő férfi, még a tangáidat is láthatja, ha lesz és nem magadra mosol. Csak mondom... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!