A Ti lányaitok mikor kezdték el a fiuzást? Mikor engedtétek meg nekik?
nem apuka miatt, hanem mert fiúk körében mozogtak
suli utáni időkben pl.
megesik főleg azokkal, akik tényleg nem sokat vannak otthon sulin kívül
Mi az,hogy mikor engedték? Mintha azt meg lehetne szabni,hogy mikor érezze azt hogy tetszik neki valaki...chh.
Apjukhoz nincs köze,szerintem ahhoz se mennyit van otthon.(interneten is tudnak beszélni)
Ha nem bánod, a saját tapasztalatomról írok.
1 hónappal a 13. születésnapom előtt lett az 1. barátom, tipikus rossz fiú, előttem egy csomó lánnyal volt már 1-2 heteket, tudtam, velem sem lesz több ideig, nem is szerettem belé, csak kíváncsi voltam milyen járni egy fiúval. Újdonság volt. 9 napig voltunk együtt, csak szájrapuszi és kézfogás volt, nem akartam megcsókolni, éreztem, nem ő az akivel az első csókot szeretném. Erről a kapcsolatról tudtak a szüleim, nem tőlem, nem szóltak semmit.
Fél év után megismerkedtem egy fiúval, aki 30km re lakott tőlünk, így nehéz lett volna eltitkolni. Minden hétvégén járt hozzánk, a szobámban voltunk bezárkózva. A szüleim nem voltak ellene, ami engem is meglepett. Csinálhattunk volna bármit, de "jók" voltunk, azaz nem volt szex, semmi más. Hosszú kapcsolat volt. Szüleim tudták, ha tiltani fogják akkor is találkozunk majd, csak nem biztonságos helyeken. Nem érdemes tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!