Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem értem miért van ez? A...

Nem értem miért van ez? A fiam nőies ruhákat vesz magának, arra gyűjti s pénzét.

Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 18:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
azt hiszem te azért nem értesz egyet velem, mert szintén közéjük tartozol. Hurrá még egy rózsaszínpólós disney channel boy. Gratulálok! A dédapád érted harcolt a második világháborúba!Te meg képes vagy női ruhákba rohangászni. Hajrá te vagy a jövő! Srácok szerintem haggyuk is a lányokat a francba, inkább menjünk azt bu**ljunk. Az fain lenne. Dobom is a kretén farmeromat a kukába és inkább beszerzek egy szexi férfi sztreccs ccsípőnadrágot, hátha valaki rendbe rakja a hátsómat a boltból a pláza felé vezető úton.
2015. jan. 31. 15:43
 22/28 anonim válasza:

Sajnos a mai fiatalságot elnézegetve, nem meglepő hogy úgy öltözik mint egy lány, én rendszeresen látom: rózsaszín póló, passzos gatya, kinyalt haj, rikító cuccok, fiatal srácokon, hányinger.

Ha van egy kis eszed, akkor addig ütöd a srácot amíg el nem felejti ezt a marhaságot, aztán normális ruhákat venni neki.

2015. febr. 4. 13:11
 23/28 anonim válasza:
A mai divat a Swag ès Yolo... Ne csak az ön fiát nèzze.. Az összeset.. Nálunk a suliba a fiuk a csaj rèszlegen vett gatyákba járkálnak.. Szűk farmerek nagy V nyaku polok.. Ez egy ilyen szar divat.. Csak mondja meg a fiának hogy nefelejtse el hogy mi van a lába között.. Öltözzön ugy ia !
2015. febr. 4. 13:27
 24/28 Nagyak válasza:
100%

#19. "amilyen iramban haladnak a tőlem kb 10 évvel fiatalabbak, tehát a 14-17 éves korosztály az elnőiesedés felé az sajnos aggodalmakat kelt bennem. Ennek gátat kell szabni."

Szerintem meg veled van a baj! Én nem vagyok meleg, de pont nem érdekel, ki milyen ruhában jár, homo- vagy metroszexuális-e, el van-e nőiesedve stb.

Ha valaminek gátat kell szabni, akkor az az álkonzervatív, begyöpösödött, kihaénnem, majdénmegmondomhogyanlegyen hozzáállás, mint amilyet ezzel a hozzászólással felmutattál!

2015. febr. 4. 15:05
 25/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán , nem akartam megmondani, hogy ki milyen ruhát hordjon, nem kihaénnem stílusba beszélek. csak megpróbáltam rávilágítani arra, hogy a nőies ruhák viselése, és ezeknek a divatoknak a követése, egyenes út affelé, hogy a fiúkból, gyenge, puhány , életképtelen felnőtt férfi váljon. Ez ellent mond a természet rendjének. Nem a tökéletesebbé válás felé kéne indulnunk?
2015. febr. 4. 18:02
 26/28 anonim válasza:
0%
Csak egy átlagos páwa gyerek, jobb most elaltatni.
2015. febr. 4. 19:54
 27/28 anonim ***** válasza:
Pontosan, PÁVA. A páva az egy nagyon férfias állat. szép színes, díszes tollakkal, jah. a belem fordul ki
2015. febr. 4. 20:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kommentek születtek. Először is: kedves kérdező, a nemi identitás nem ruha kérdése. Most gondolj bele, hány olyan, a másik nemhez vonzódó ember él a földön, akiről semmilyen körülmények között nem tudnád megmondani, hogy nem hetero. Másodszor: kedves kommentelők, akiknek fogalma sincs a jó ízlésről, legyen oly kedves, és ne kommenteljen. Az ízlés persze egyéni preferencia kérdése, de a munkásfarmer nem feltétlen képezi ezen vita tárgyát, mint ahogy a szandál zoknival, a crocs papucs, a harisnya, mint nadrág, és sorolhatnám. Attól, hogy egy férfi nadrág nem bő, még nem nőies. Egy Ferrari nőies, mert piros? Na ugye?! Azért mert szűk aljú nadrágjaim vannak, tudom hogy mi az a pinroll, 50+ pár cipőm van, ugyanúgy részét képezik a ruhatáramnak öltönyök, órák, elegáns cipők. És igen, rendkívül sok év karate múlttal, nem 60 kilósan, férfiként meleg lennék, mert szeretem a cipőket, meg a szűk nadrágokat - mint ahogy az autókat, és az órákat. Vicc... Nyissátok ki a szemetek, és lássatok túl a berögződött hülyeségeken... Ui.: ha a férfias, izmos emberek nem hordanak ilyesmi ruhát, nézzetek szét a hazai testépítők között. ;-)
2015. febr. 7. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!