Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez vajon adhat okot aggodalomra?

Ez vajon adhat okot aggodalomra?

Figyelt kérdés

8 éves unokaöcsém a nyáron fogott egy viszonylag nagy házi pókot,ilyet-

[link]

-és egy 5 literes befőttes üvegben tartja.

Fogott neki legyeket amíg volt,most hogy már nincsen,vesz neki liszt kukacot,tücsköt.

Amikor megkérdeztem,hogy miért csinálja ezt,akkor azt felelte azért,mert olyan jó nézni amikor bedobja a bogarat a póknak,az meg üldözi,behálózza,megcsípi és végül kiszívja,vagyis azt szereti nézni ahogy megöli őket.

2015. jan. 10. 21:17
 1/5 Gabooorka ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy azt nézi, hogy hal meg. Van egy barátom aki pókot tart, mint az unokatestvéred. Amikor nála vagyok mindig megnézem ahogy eszik, nem tudom, miért, csak érdekes.

Lényeg, hogy az unokatestvéred a teknikát nézi, ahogy mozog, nem azt, hogy meghal. Ez most érdekes lehet neki valószínűleg.

2015. jan. 10. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a pókokat, és nagy állatvédő vagyok, ettől függetlenül szégyen, de én is leragadok a természet brutalitását nézni adott helyzetben, sőt, legyeket is dobáltam már pókhálóba.. nem érzem magam ettől vérszomjasnak. Lehet a fiú is érdeklődik a természet iránt. Szerintem nyugodtan mozdítsátok ebbe az irányba, ha érdekli. Ameddig nem akar ártani rovarokon kívül másnak - amit szerintem a legtöbb gyerek elkövet - nem hiszem, hogy aggódnotok kellene.
2015. jan. 10. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel.

Nem hinném, hogy szadista hajlami lennének, csak érdekli a pók technikája.

Ha majd maga pusztít el állatokat szórakozásból, akkor komolyan lesz ok az aggodalomra.

2015. jan. 10. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor lecsaptam egy pókot, a 6 éves öcsém megfogta, és egyenként kitépte a lábait. Ma pedig már fél a pókoktól. Nem ad okot aggodalomra, legalább később nem fog visítozni, hogy jajj van egy pók a falon...
2015. jan. 10. 22:39
 5/5 A kérdező kommentje:

A sáskának ő is kitépi a lábait,mert olyan erős hogy szétrúgja a póknak a hálóját vele.

Egyébként van kutyájuk,cicájuk szóval nem fél az állatoktól.

A macskával szokta azt játszani,de ezt már régebben is csinálta,hogy a kanapén a hátára fekteti,a macska tiltakozik ez ellen,de addig tartja így amíg megnyugszik,aztán elkezdi simogatni a macska hasát egészen addig amíg elalszik ebben a számára idegen pózban.

aztán meg nevet azon,hogy ő meghipnotizálta.

2015. jan. 10. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!