Mit szólnátok, ha azon kapnátok a 13 éves fiatokat, hogy a 40 éves szomszédasszonnyal szexel?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 14:10
11/18 anonim válasza:
Büszke lennék a fiamra. Mondanám csak folytassátok, nem zavarok.
12/18 anonim válasza:
milyen egy álszent képmutató társadalom ez
forditva már herélnétek a férget
13/18 anonim válasza:
Én nő vagyok,de mélyen elítélem a nőt. Aranyszabály mindent lehet,ha mindketten akarják csak legyenek nagykorúak!
14/18 anonim válasza:
Néhány nap múlva lesz 40 éve, hogy a 33 éves, szomszédban lakó özvegyasszony megfosztott a szüzességemtől. Két nagy saller volt az ára apámtól, pedig majdnem 16 voltam.
15/18 anonim válasza:
ma 20:04
irigyellek :P gondolom jó volt vele :D
16/18 anonim válasza:
Nagyon jó volt. És tulajdonképpen neki köszönhetem a későbbi, a nőknél elért sikereimet is.
17/18 anonim válasza:
73 éves csak a csaj. Nem akarod felkeresni megköszönni neki ???
18/18 anonim válasza:
Egy évre rá újra férjhez ment egy jóképű mérnökhöz. A nagyobbik gyerekük osztálytársa volt az én legkisebb fiamnak. D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!