Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy dolgozzam fel?

Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Ma délután(olyan 1-2 óra fele)sétáltam a kutyámmal a városban,és visszafele,amikor a barik mellett mentünk el(nálunk minden évben vannak kint egy ólban,és meg lehet őket simogatni)negáltunk,mert a kutyim kicsit szerette volna megszaglászni őket(már ismerték egymást, szóval gondoltam miért ne,úgyse bántják egymást)Rajtunk kívül még egy anyuka volt ott,a 2-3 év körüli gyerekével.Nem volt semmi gond,a kicsi még nevetett is,hogy a bari meg a kutya összedugta az orrát,erre egy középkorú(nem éppen világos bőrű)ember elkezdett velem ordítozni(úgy,hogy az egész tér zengett tőle),hogy mit keresek én ott,ő megáldotta ezeket a birkákat,és takarodjak onnan,mert meg öl engem is meg a kutyámat is.Én gyakorlatilag sokkot is kaptam.Még talán az a szerencsém,hogy annyi volt bennem,hogy nem bénultam le,hanem elindultam szépen haza(ahogy visszanéztem még láttam,hogy az egyik bódé mögül figyel)és csak a lépcsőházban omlottam össze.

Azóta gyakorlatilag ki se merek menni az utcára,és még mindig remeg a kezem.Már előre félek a holnaptól,mert azt a részt nem nagyon tudom kikerülni,akár merre megyek.Mégis hogy lehet egy ilyen szituációt kezelni/feldolgozni?

A szüleimnek is elmeséltem,hogy mi volt,de ők csak annyit mondtak,hogy ilyen az élet..

17/l

2014. dec. 13. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Végre született egy átgondolt beírás e kérdéshez, mégpedig az előző beíró reális hozzáállásról tanúskodik!

A többiekkel annyiból értek csak egyet, hogy idővel valóban jó, ha edződik lelkileg az ember, már kamaszként is. De az ilyen szitukat nem lehet ennyivel letudni, főleg ha félénkebb természetű a célszemély, mint jelen esetbe na kedves kérdező.

Valóban lehet és szükséges is lehet rendőrt hívni ilyen esetben -verbális erőszak és megfélemlítés történt!

KÉRETIK FIGYELEMBE VENNI, H A TÁMADÓ ESETLEG NEM VOLT BESZÁMÍTHATÓ ÁLLAPOTBAN! Tehát ha ez lenne a helyzet, akkor nehogy már megmagyarázzák is vagány csávók, hogy a tisztelet kivívása határozott fellépéssel, az mintha minden ilyen helyzetben működne... ha erősen ittas, kábszeres, stb volt a támadó, még olaj is a tűzre a kemény kiállás! A legbiztosabb: otthagyni, és feljelenteni az ilyet!

2014. dec. 18. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyenek ezek a színes bőrúek.
2014. dec. 22. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!