Kamaszok, hány különböző emberrel csókolóztatok? Hány évesek vagytok, és mikor volt az első?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 17:51
22/26 anonim válasza:
17 vagyok, 3 emberrel, 16 évesen volt az első
23/26 anonim válasza:
Miért az van felpontozva aki 18 évesen senkivel? A többiek bűnt követtek el, vagy mi?
24/26 anonim válasza:
nem, de szerintem ő sem maradt le semmiről eddig :) fő, hogy ez ne zavarja!
amúgy kérdésre válasz: 17/L vagyok és még sosem csókolóztam. lett volna rá lehetőségem, de nem akartam egy részeg csókkal tönkretenni egy barátságot ;)
25/26 anonim válasza:
16,5 evesen eloszor
6 kulonbozo emberrel
modomban lett volna ennel sokkal tobbel, de mar mindegy, azota megtalaltam azt, akit kerestem. szerintem o az utolso, remelem nem lesz tobb parnerem
19l
26/26 anonim válasza:
12 évesen először. Azóta 10 emberrel, de remélem többel már nem fogok, és párom lesz az utolsó :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!