Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Főleg az anyukák véleménye...

Főleg az anyukák véleménye kéne, ez tényleg ilyen gáz?

Figyelt kérdés

pénteken szülői volt, és az ofőnek valaki elmondta, hogy én és még 7-8 osztálytársam piát vittünk egy buliba, ami igaz is. az ofő emiatt kérdőre vonta a szülőket (miért nem figyelnek oda jobban, stb...) Aztán az is kiderült, hogy ittunk, stb, volt aki szívott, stb... és most egy életre büntetésben vagyunk. Miért kellett elmondania annak a szülőnek?! Tiszta hülye,ez mióta az ő dolga? És miért akkora gond, ha élvezzük kicsit az életet?

15/L

2014. nov. 29. 17:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
50%

Hát te hülye vagy b+ :D

15/l

2014. nov. 30. 10:52
 32/48 anonim ***** válasza:
19%
Ha én igazgató lennék abban a suliban és ez a fülembe jutna, páros lábbal rúgnám ki azt az osztályfőnököt.Nem hiszem hogy ehhez bármi köze lenne, tekintve hogy nem általános iskola 4.osztályában vagyunk.Ez kizárólag a szülőre vonatkozik,ha ő nem tudja akkor ez van de az osztályfőnöknek nincs felhatalmazása ilyesmire.
2014. nov. 30. 11:02
 33/48 anonim ***** válasza:
67%
nézőpont kérdése. Szerintem meg annak nyomorúságos az élete, akinek 15 évesen inni kell ahhoz, hogy élvezze...
2014. nov. 30. 11:18
 34/48 anonim ***** válasza:
55%
Hát nem egy dicsérni való dolog amit csináltatok, de nem hiszem hogy akár a szülőknek akár az osztályfőnöködnek meg kellett lepődnie, mert ennyi idősen mindenki ezt csinálja. Nekem is volt 15 éves korom körül 1-2 ilyen húzásom, bár a füvet életemben nem próbáltam, mert tartok tőle.
2014. nov. 30. 12:50
 35/48 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 32-es, nagyon-nagyon rosszul tudod. Az osztályfőnök kifejezetten fel van erre hatalmazva, de nemcsak ő, hanem minden állampolgár is, tekintettel arra, hogy Magyarországon a marihuána birtoklása a hatályos BTK szerint bűncselekmény, bár kis mennyiség birtoklásáért rendszerint nem jár szabadságvesztés felfüggesztve sem. Azonban az osztálytársak nagy része valamelyik osztálytárstól kapta, amely cselekmény már terjesztés, és mint ilyen, egészen máshogyan minősül. Tehát igen, az osztályfőnöknek kifejezetten kötelessége értesíteni erről a szülőt. Állampolgári és erkölcsi kötelessége is.
2014. nov. 30. 14:18
 36/48 anonim ***** válasza:
59%
örüljetek hogy nem a rendőrséget hívta hogy ők értesítsék a szüleitek. még jó fej is volt.
2014. nov. 30. 14:25
 37/48 anonim ***** válasza:

Legalább megtanultátok, hogy nem kell dicsekedni arról, hogy mekkora bebaxás volt a hétvégén, mivel van az osztályban egy besúgó.

Amúgy az ilyen jellegű kérdésekre tényleg mindig ilyen válaszok érkeznek :D Pedig ahogy tapasztalom, középsuliban (9.-ben is, nem csak később) már egy 30 fős osztályban kb. 2 személy van, aki soha nem fogyaszt alkoholt.

Az mondjuk furcsa nekem, hogy a szüleitek erről nem tudtak. Anyukám akkor is észreveszi reggel, hogy piáltam előző este, ha csak pár pohár alkoholt ittam, mivel a szoba reggelre alkoholos illatfelhőben úszik. Pedig szellőztetek is, meg buli közben és lefekvés előtt is megiszom pár pohár vizet, letusolok, fogatmosok, stb...(mondjuk nem azért, hogy titkoljam, hanem mert ezek mind alapdolgok nálam)

2014. nov. 30. 14:43
 38/48 anonim ***** válasza:
15%
Nem látok problémát miért baj ha 15 évesen, középiskolában már az ember iszik. Az osztályfőnöknek meg SEMMI köze nincs hozzá az ég adta világon. Viszont kérdező vegyél vissza szerintem.
2014. nov. 30. 15:54
 39/48 anonim ***** válasza:
73%
Persze az maradi aki szerint egy 15 éves gyereknek nem kéne inni,meg füvezni,kislány inkább te avgy sz éretlen és gyerekes,és nagyon is jó,hogy büntetést kaptatok legalább megtanuljátok,hogy ha hibát követte el annak ára van,és mindennek van következménye,és csak sajnálom,ha az az élet élvezése,hogy 15 éves kis csitrik isznak és füveznek...
2014. dec. 1. 11:58
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

Én is szoktam inni 1-2 sört társasággal, de ha csak piával élvezel bármit vagy droggal az rég rossz.. hidd el, nekem is volt h szívtam meg ittam rendszeresen, mert hogy az milyen jó..ez egy hónapig ment és nagyon megbántam..

Meg..egyszer bekerülsz a kórházba, vért vesznek és kimutatja a füvet a normális sima vérvétel is 1-2 hónapig.. drogteszt pedig tovább..

17L

2014. dec. 1. 16:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!