Főleg az anyukák véleménye kéne, ez tényleg ilyen
gáz?
Figyelt kérdés
pénteken szülői volt, és az ofőnek valaki elmondta, hogy én és még 7-8 osztálytársam piát vittünk egy buliba, ami igaz is. az ofő emiatt kérdőre vonta a szülőket (miért nem figyelnek oda jobban, stb...) Aztán az is kiderült, hogy ittunk, stb, volt aki szívott, stb... és most egy életre büntetésben vagyunk. Miért kellett elmondania annak a szülőnek?! Tiszta hülye,ez mióta az ő dolga? És miért akkora gond, ha élvezzük kicsit az életet?
Én meg téged sajnállak a büntetésért hisz tudod mikulás party, szilveszter..és ezekből te mind kimaradsz míg mi ott fogunk tombolni:-D Csak mert sietteted az időt. Egyébként rossz a logikátok gyerekek. Attól ha valaki elítéli hogy 15 éves gyerekként igyatok, még nem jelenti azt hogy nincs élete és barátai. Én 18 évesen kezdtem, és nem érzem hogy lemaradtam volna bármiről is. Benne vagyok minden buliban, annak ellenére is hogy pelenkásként nem menőztem azzal hogy hú én mennyit tudok inni.
2014. nov. 29. 21:43
22/48 anonim válasza:
Egyébként aranyos, hogy anyukák véleményét kérted, de azt nem fogadodel, nah de a kortársaidét igen. EEgyébként minden kornak megvan a maga hozadéka, amiről jobb esetben szól vagy legalábbis szólnia kellene. Nah az átlag, normál 15 évesnek ez nem az ital és a drog (még ha könnyű drog is). De nem baj, te haragudj csak a világra, mindenkire, duzzogj szobafogságban, attól nem telik le hamarabb a megérdemelt büntetésed.
2014. nov. 29. 21:47
23/48 anonim válasza:
Itt vannak a nagy felnőttek, akik egy 15 évessel vetélkednek, hogy ők nincsenek szobafogságba, te pedig igen.
Egy 18 éves szerintem ne nevezzen pelenkásnak egy 15 évest, mert nagyon alaptalan. Egy okosabb 15 éves simán kijön egy 18 évessel akár barátilag, akár kapcsolatban.
"Nekem a szüleim (anyukám meg apukám is) megmondták, hogy nyugodtan ihatok, mert ennyi idősen ők is ittak."
Anyukám ugyan ezt mondta, mint amit leírtam, szóval ez nem talált.
2014. nov. 29. 22:03
24/48 anonim válasza:
kiírta hogy 18 vagyok? Régen volt már az...
2014. nov. 29. 22:04
25/48 A kérdező kommentje:
SZÁ-NAL-MAS.
2014. nov. 29. 22:10
26/48 anonim válasza:
igen az vagy kedves kérdező. Na de én lépek is bulizni neked meg jóéjt:-D
2014. nov. 29. 22:15
27/48 anonim válasza:
bizony kérdező,pontosan az vagy,szánalmas:) kiírsz egy kérdést,tehát véleményeket vársz.és egyből leszólod azt,aki neked nem tetsző(de hangsúlyozom,IGAZ) dolgokat ír?
2014. nov. 29. 22:56
28/48 anonim válasza:
Nemcsak, hogy jól tette, de kötelessége is értesíteni erről a szülőket, tekintettel arra, hogy egyikhez sem juthatnál hozzá legálisan. 27 éves vagyok, tudtam én is élvezni az életet, de remélem megtapasztalod majd, hogy milyen, amikor az ember józanul is képes erre. Sajnállak.
2014. nov. 29. 23:27
29/48 anonim válasza:
"őszintén sajnálok néhány előző válaszolót a nyomorúságos életükért."
Ha 15 évesen pia nélkül nem tudod jól érezni magad, akkor neked van nyomorúságos életed :D
2014. nov. 30. 00:10
30/48 anonim válasza:
Sok álszent paraszt, aki ezzel méri milyen übermensch. "Az alkohol rossz, te gyerek vagy én meg a felnőtt, akinek mindig igaza van."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!