Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Főleg az anyukák véleménye...

Főleg az anyukák véleménye kéne, ez tényleg ilyen gáz?

Figyelt kérdés

pénteken szülői volt, és az ofőnek valaki elmondta, hogy én és még 7-8 osztálytársam piát vittünk egy buliba, ami igaz is. az ofő emiatt kérdőre vonta a szülőket (miért nem figyelnek oda jobban, stb...) Aztán az is kiderült, hogy ittunk, stb, volt aki szívott, stb... és most egy életre büntetésben vagyunk. Miért kellett elmondania annak a szülőnek?! Tiszta hülye,ez mióta az ő dolga? És miért akkora gond, ha élvezzük kicsit az életet?

15/L

2014. nov. 29. 17:39
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
83%
27 éves vagyok,életemben először 17 évesen ittam,akkor egy fél pohár vodkanarancsot.Ugyan azt gondolom mint amit a legtöbben leírtak.Nem kéne 15 évesen piálni és füvezni.
2014. nov. 29. 18:35
 12/48 anonim ***** válasza:
16%
Nyugi, a válaszolók elfelejtették hogy ők is voltak fiatalok :D Ahogy most olvasom, egy 15 éves tényleg olyan fiatalnak tűnik. de én is akkor kezdtem a bulizást :D és igen, piáltam is, és semmi gond nincs az alkohollal. Ha a szívás alatt füvet értesz, az már nagyobb baj, de nem az én dolgom. Az osztályfőnököd gonosz, és sanyarú az élete. Szintén elfelejtette hogy ő is volt fiatal. Normális ember nem mond el ilyet szülőnek. Ha én osztályfőnök lennék, pont nem érdekelne, hogy a diákjaim mit csinálnak. Középiskolába már nem téma az ilyen. Túl sok mindent nem tudsz tenni, sajnálom hogy ez lett vége, nem veled van a baj, hanem az emberekkel, akik mások dolgával foglalkoznak. probál jol tanulni, az megnyugtatja a maximalista szülői agyat, hogy "nem vagy semmirevaló" :D ezt most jó szándékból irtam.
2014. nov. 29. 18:36
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy előző 15 és fél?
2014. nov. 29. 18:44
 14/48 anonim ***** válasza:
68%

megérdemelted

18/f

2014. nov. 29. 19:00
 15/48 anonim ***** válasza:
62%

Jól tette, hogy szólt. Maradi lehetek, habár nem ezt gondolják rólam. Szeretek bulizni, inni is, fősulin kivettem a részem is belőle. De 15 évesen inni és SZÍVNI helytelen, és tudnia kell róla a szülőknek.

25 éves anyuka, aki a hetvegi céges bulin kirugott a hambol

2014. nov. 29. 19:16
 16/48 anonim ***** válasza:
66%
Kedves 12-es, nem felejtettük el, hogy voltunk fiatalok. Az osztályfőnök nem gonosz, és örülhet a környezeted, meg kisdiákok, hogy nem vagy pedagógus, hiszen úgysem érdekelne, mit csinálnak. Ha egyszer lesz gyereked, és elengeded egy bulira, és onnan részegen, betépve hozzák haza, mit fogsz csinálni? Az élet élvezete nem ebből áll.
2014. nov. 29. 19:47
 17/48 anonim ***** válasza:
80%
Lehet maradi vagyok, de nem is vagyok büntetésben mint egyesek:-D Most élvezheted az életet kötögetés közben, és persze még te vagy megsértve.
2014. nov. 29. 20:24
 18/48 anonim ***** válasza:
30%

A szülő részéről ez úgy gondolom hogy nyalizás akart lenni a tanár felé. Ha az ő gyereke is benne lett volna, nem hinném hogy így dicsekedett volna vele. :D Én mondjuk a szüleiteknek szóltam volna, nem a tanárnak. Ez így olyan puncsos megoldás volt. És a puncsosokat nem szeretem.

Az viszont tény, hogy ti még nagyon fiatalok vagytok az ivászathoz és a büntetés jár. Én sem nézném el a lányomtól ennyi idősen. Nagyon gyerekek vagytok hozzá és még felnőttnek is undorító dolog az ivás. Nemhogy ennyi idősen...

2014. nov. 29. 20:35
 19/48 anonim ***** válasza:
36%

Ne hallgass rá a korábbiakra kérdező.

Ezek nem maradiak, hanem olyan emberek akik mindig is lúzerek voltak. Régóta fent vagyok az oldalon, az ilyen kérdéseknél általában azok szoktak ilyen válaszokat adni, akiknek nem is voltak barátaik akikkel ihattak volna, soha sehova nem mentek bulizni, ők mindig tanultak, vagy olvastak egy könyvet.

Nekem a szüleim (anyukám meg apukám is) megmondták, hogy nyugodtan ihatok, mert ennyi idősen ők is ittak. Ettől nem lesz senki se több se kevesebb. Vagyis egyesek ettől érzik többnek magukat, hogy ők még nem ittak.

Minden lelkileg és szellemileg egyészséges gyerek eldönti magától, hogy kipróbálja e a füvet vagy sem, sok alkoholt iszik e vagy sem. Itt nem lezüllött drogosokról meg alkoholistákról van szó. Ezt a hozzáállást azok szokták tanúsítani, akiknek alig vannak barátaik, és úgy gondolják azért mert okosabbak mint a többi mivel ők nem próbálják ki ezeket.

Ha az a szülő nem lett volna, ki sem derül az egész dolog, szóval ennyit a buli káros hatásairól.

Azért mondta el a gyerek mert valószínűleg ő az anyuci pici fia/lánya, akit még 0°-ban is csak naptejben engednek ki az udvarra. Az anyuka pedig egyből megijedt és rohant szólni

Nem érdekel ha lepontoznak, csak tudatni akarom veled kérdező, hogy ez egyáltalán nem akkora dolog, mint amekkora feneket kerítenek neki. Másik, hogy nem csak végletekben lehet gondolkodni, az sem jó ha valaki túl sokat bulizgat, és az sem ha valaki túl keveset. Az egyik a végére meghülyül, a másik meg egy korlátolt visszahúzódó, antiszociális ember lesz. Szóval arany középút és csak mértékkel!

Nyugodtan élvezheted az életed, hisz azért születtünk!

2014. nov. 29. 21:27
 20/48 A kérdező kommentje:
EGYÉBKÉNT nem szívtam, bár nem ítélem el, és nem hinném hogy annyira számít... Ja, és őszintén sajnálok néhány előző válaszolót a nyomorúságos életükért.
2014. nov. 29. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!