Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek? Hanyagoljam...

Ti mit tennétek? Hanyagoljam őket vagy tűrjek tovább?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és tizedikbe járok. Régebben volt egy baráti társaságunk és ők voltak a második családom. De vidékre mentem gimnáziumba, a többiek viszont maradtak. Nagyon megváltoztak, és talán én is, de egyre kevésbé tudom elviselni a viselkedésüket. Cigiznek, piálnak és... A legjobb barátnőmből egy igazi r****c lett. Az összes srác a sulijukból végig ment rajta (enyhe túlzással) és most, hogy itthon vagyok betegen, átjött és elmesélte, hogy Xy, aki szintén a baráti társaságunk tagja megujjazta a múlt hétvégén. Ezzel így nem lenne bajom, de Xynak barátnője van és ráadásul ők már jártak egyszer, csak Xy megcsalta a barátnőmet. Amikor mondtam neki, hogy ne csinálja ezt, mert nem szeretném, ha Xy megbántaná, akkor kiabálni kezdett, hogy ne szóljak bele és csak féltékeny vagyok, és elment. Azóta kibékültünk, de elgondolkodtam, hogy talán nem kellene velük barátkoznom, ha ennyire nem illek közéjük. Ugyanakkor nagyon szeretem őket és általában jól elvagyunk, ha nincs cigi meg alkohol a közelben. Ti mit tennétek?
2014. nov. 26. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Erősen hanyagolnám őket, a barátnődet meg pláne. A szüleid nem tették még szóvá, hogy milyenek?
2014. nov. 26. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, a szüleimet nem érdeklik a barátaim. :/
2014. nov. 26. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta. Erősen hanyagolnám a társaságukat...
2014. nov. 26. 18:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Örökre nyilván nem fogom őket hanyagolni, de valószínűleg mostantól jobban kerülöm őket.
2014. nov. 26. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha igazi barátok lennétek fel se merülne,hogy hanyagold őket.
2014. nov. 29. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!