Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek? Mi a véleményetek?

Megengednétek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A 15 éves lányom összejött egy 24 évessel, a fiú nagyon rendes,mivel ismerem már évek óta őt és a családját,de mégis féltem a lányom! Multkor hazajött és elmondta,hogy együtt vannak! Szerintem nem érdemes tiltani? Viszont nem sok ez a korkülönbség kicsit? 38/L

2014. nov. 23. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem túl nagy a korkülönbség,de tiltani semmiképp sem érdemes a kapcsolatot.Ha mint mondtad,rendes a fiú,akkor még az is lehet,hogy a lányodat jó irányba terelgetheti,tanulás terén motiválja stb.20/L
2014. nov. 23. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Most soknak tűnik, mert a lányod nagyon fiatal. Később nem lesz olyan sok. Tiltani nincs értelme, de kérd meg őket, hogy tartsák be a "játékszabályokat" !
2014. nov. 23. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Nagy a korkülönbség, és ha a 24 éves férfit kielégít egy 15 éves kislány társasága, akkor a sráccal sem stimmel minden. Le fogja fektetni, szórakoznak pár hónapot, aztán dobja majd, és annyi. Tiltani nem érdemes, mert így nyíltan csinálják, normális körülmények között, amúgy meg hazudni kezd neked és titokban fogja megtenni. Ez van. A 24 éves pasi szépen behülyítette a tinilányod. Az, hogy társaságban 'nagyon rendes' és az, hogy gerjed a szűzlányokra, teljesen jól megfér egymás mellett egy 24 éves férfi fejében.
2014. nov. 23. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nagy a korkülönbség, és ha a 24 éves férfit kielégít egy 15 éves kislány társasága, akkor a sráccal sem stimmel minden."

Ezzel maximálisan egyetértek!

Vagy az fog történni amit az előző válaszoló írt, vagy pont fordítva: a 24 éves pár év alatt felturbózza az önbizalmát a lányodnak (hiszen viszi majd ide-oda, sok olyan programot csinálhatnak együtt ami egy korabelinek eszébe sem jut), aki ezt ugródeszkának használva, felnőve új partner után néz majd.

Persze van ellenpélda, de nem ez a jellemző.

2014. nov. 24. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Hát én meg nem engedném. Elhívnám a fiút egy beszélgetésre és nyiltan a szemébe mondanám, hogy pedofil. Egy 24 éves férfi mi a fenét csinál egy 15 éves kislánnyal. Szinte száz, hogy azért kell neki a lányod, mert a lányod még irányítható és mert biztos még szűz, vagy legalább is nem sok tapasztalata van, olyanra formálja az ágyban, amilyennek akarja. Jól elcsavarja a lányod fejét, aztán meg kihasználja. Vagy az a 24 éves férfi erőssen lemaradt értelmileg és még gyerekes. A lányod meg dicsekedhet vele a suliban, hogy ő nem holmi kisfiúval jár együtt, hanem egy komoly férfival. A kapcsolatuknak nem adnék hosszútávú esélyt, az biztos. De akkor sem engedném...ez nem normális. Még egy 20 évest is tiltanék tőle, nemhogy egy 24 évest. Ilyen korban igenis tiltani kell. 18 évesen már nem tilthatnám meg, hogy egy 30 éves ürgével járjon, de 15 évesen ne járjon ilyen idős férfival. Lehet most azt mondani, hogy minél jobban tiltom, annál jobban csinálják, de nehogy már egy 15 éves lány mondja meg, hogy mit tehet és mit nem. 18 éves koráig én vagyok felelős érte és semmi kedvem nézni, ahogy pár hónap elteltével fél évig sirdogál a szobájában, mert az a szemét kihasználta (nincs kedvem-nem szeretném, ha szenvedne)

A 24 éves "férfival" kell beszélni és megmondani neki, hogy hagyja békén a lányomat. Várjon pár évet rá, ha felnőtt nőként is szeretni fogja, akkor áldásom rájuk, de addig hagyja békén. Ha annyira szereti és bízik a szerelmükben, akkor tud várni 3 - 5 évet.

2014. nov. 27. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Osztom, mindenki véleményét..., Ha tudnak várni,pár évet a dolgokkal...,míg nagykorú lesz, és még hű marad, nem lehet gond. Vagy, ha komolyan gondolja, Házasság 1 év múlva, ha nem akkor mehet a ..... oda.
2016. dec. 12. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!