Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik, ti milyen boltokban...

Tinik, ti milyen boltokban szoktatok ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
Ismertek esetleg olcsó, de minőségi ruhaboltokat? Én csak H&M-et és társait ismerem, de azok egyre drágábbak és mintha a minőség is romlana.
2014. nov. 15. 09:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
H&M, Bershka, Stradivarius, Tezenis, Reserved, Tally.
2014. nov. 15. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

De ezek mióta olcsók? :O

Én is itt vásárolok, de egy-két ruhadarabnál többre sosem telik egyszerre. Az olcsó nálam a kínait, a turit és piaci ruhákat jelenti, nem a Tally-t.. (mellesleg ruhailag a kedvenc, de árilag..hajjaj...)

17L

2014. nov. 15. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolso, 11-es vagyok. Szerintem sem olcsok, de nekem pl. a kinais cuccok nagyon nem tetszenek, turiba meg utalok jarni. Persze, orulnek, ha ki tudnek fogni ott olcso, markas cuccokat, de idegesit az a sok ember, es turelmetlen is vagyok. :( Igy nekem maradnak az elobb emlitett uzletek.
2014. nov. 16. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsóelőtti:

Két kérdés van: az egyik, hogy milyen boltokban vásárolunk, a másik pedig, hogy ismerünk-e ESETLEG olcsó, de minőségi ruhaboltokat. Senki sem írta, hogy amiket leírt, azok szerinte olcsó üzletek.

Bár spec. szerintem a Tally Weijl kifejezetten olcsó. (mint pl. Takko, F&F, New Yorker szintén)

Ahol én szoktam vásárolni:

H&M, C&A, Stradivarius, New Yorker, Bershka - ezekben gyakrabban.

Valamint még:

Zara, Pull&Bear, Tally Weijl, Takko, F&F.

De igazából nem vagyok túl válogatós, ha valami tetszik akár kínaiból, akár piacról vagy eBay-ről, akkor azt megveszem.

2014. nov. 16. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
A H&M meg New Yorker és társai, nem is olcsó, de még csak nem is minőségi...
2014. nov. 17. 20:09
 16/17 anonim válasza:

Kínai. :D

De a legtöbb ruhám csináltatott / együtteses.

2014. nov. 21. 23:38
 17/17 anonim ***** válasza:
H&M,C&A,NewYorker,Zara,Takko,
2014. nov. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!