Szülők, ti engednétek a 17 éves lányotoknak, hogy másfél év után a barátja itt aludhasson?
Csak enged meg nekik jó? Tök felesleges tiltani. Megoldják máshogy akkor (barátnőjénél alszik, közben meg a fiúnál stb.)
(Igen rettentő naiv vagy).
szerintem is rettentő naivitásra utal :D 19 vagyok bár igaz fiú de anyámnak rengeteg mindent elmondok így ő is azt hiszi hogy nem hazudok
olyan dolgokat is elmondok neki amit más fiúk nem :) persze hogy benyeli hogy még nem feküdtem le senkivel amikor már 14 évesen lefeküdtem az akkor aktuális barátnőmmel akivel akkor 2 éve voltunk együtt ő akkor volt 15 ennek kb 5 éve
ilyen naiv szülőt :D kb anyám is úgy esküdözik hogy biztos igazat mondok meg még biztos senkivel nem voltam úgy együtt mint te
Aggódni jogod van, de egy FELNŐTT ember életébe ilyen szinten beleavatkozni nincs.
Amúgy meg miért fáj neked ha lefekszenek egymással? A világ legtermészetesebb dolga, hogy a FELNŐTT párok szexelnek, 1.5 év után meg...ne viccelj már.
Nagyon örülök, hogy az én családom nem ilyen. Apukám mindig is lazán kezelte a dolgokat, hiszen aki tiltással nevel, hazugságra tanít. Az elején megpróbáltam eltitkolni a kapcsolatomat, amikor 16 éves voltam, de hamar rájött. Megbeszéltük a dolgokat, lazán, nem feszengve. És akkor is elmondta, hogy neki bármit elmondhatok, mert szeret engem és nem akar rosszat, tanácsot is bármikor kérhetek. Valamint nem felejtette el, milyen volt fiatalnak lenni (pedig 32 éves volt, amikor születtem). Mindig is mellettem áltt és maximálisan támogatott.
Igaz, hogy 1,5 hónap után lefeküdtem az exbarátommal, de akkor is és azóta is felelőségteljesen védekezek (a mostani barátommal is), hogy ne is történhessen baj. Az együtt alvás sem volt tabu, igaz, fél év után aludtunk először együtt. Én örülök, hogy bármit meg tudok apukámmal beszélni és szerintem igenis remek nevelést kaptam tőle, mert bár lehet, hogy ő nem olvasott nekem fel ezer mesét, de emberré nevelt engem és a húgomat is és ehhez igenis kellett az őszinte kapcsolat.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!