Ha tudsz benne táncolni és nem kényelmetlen, akkor igen. Vagy vihetsz váltó cipőt is.
2014. okt. 25. 17:59
2/9 anonim válasza:
Igen, fel! Viszont ha új, akkor otthon párszor húzd fel előtte.
2014. okt. 25. 18:06
3/9 anonim válasza:
Ha kényelmes akkor igen
2014. okt. 25. 18:37
4/9 anonim válasza:
Ha nem leszel vele magasabb a táncpartnerednél, és jártál már valaha magassarkú cipőben, valamint otthon bejáratod a cipőt és ebben jársz próbálni is, akkor jó lesz!
2014. okt. 25. 18:41
5/9 anonim válasza:
ha tudsz benne járni, és nem vagy alapból 180 centi, akkor igen. Egyébként szép cipő.
2014. okt. 25. 20:16
6/9 anonim válasza:
Nagyon tetszik a cipő! Viszont én is csak akkor venném fel, ha kényelmes, nem lennék magasabb benne a fiúnál és nem 1. alkalommal lenne a lábamon ez a cipő.
2014. okt. 26. 19:09
7/9 anonim válasza:
Két osztálytársamnak pont ilyen cipője volt keringőn. Egyikük sem tudott táncolni benne, mert nagyon merev, nevetségesen néztek ki, ahogy ott trappoltak meg botladoztak.
Csak akkor vedd fel, ha van némi gyakorlatod.
2014. okt. 26. 23:13
8/9 anonim válasza:
Ha tudsz benne járni és táncolni is, és a ruhád sem néz ki vele nevetségesen (nem lesz túl rövid), akkor persze.
Én nem tudok ilyen magassarkúban+hatalmas ruhában táncolni, szóval én balerinát vettem fel, de ha Neked megy, akkor rendben van.
2014. okt. 27. 23:22
9/9 anonim válasza:
én felvenném, de előtte sokat gyakorolnék benne ( de azért még elő-gyakorlásként egy másik cipőben járnék próbára, mert a partner hajlamos összetaposni egy kissé.. :) aztán majd csak az éles alkalom előtt 2-3 héttel kezdeném próbára vinni, addig meg otthon)
Off: Egy normális szalonban méretre igazítják a ruhákat, hosszúságra, szélességre, olyan nem igazán van, hogy nagyon kint van valaki lába..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!