Kedvenc filmek?

Figyelt kérdés
Írjatok párat, kérlek.:)

2014. okt. 5. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Hallgass a szívedre

Felhők fölött 3 méterrel 

Míg a jackpot el nem választ

Csavard be, mint Beckham

Most jó 

Sorozat:

Vámpírnaplók

The originals

Grimm

2014. okt. 5. 20:29
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Tudom, hogy közhelyes, de a Titanic. :) Egyszerűen imádom, és még mindig nem unalmas, pedig már rengetegszer láttam.

Ezenkívül még nagyon szeretem a Családi üzelmeket, a Másnaposok összes részét (főleg 1-2), valamint a Köpök a sírodra 1-2.

2014. okt. 5. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

Éhezők viadala, Harry Potter, Csillagpor, Galaxis útikalauz stopposoknak, Életrevalók, Csontváros, Égig érő fű, Lol (mindkettő), Holdhercegnő, Anastasia (tudom, hogy mese, de akkor is! :D), A Wall street farkasa, Büszkeség és balítélet (a 6 részes változat), Egy különc srác feljegyzései, régi Olsen-ikres filmek (oké, hivatalosan is gáz vagyok...).

Sorozat:

Avatar: Aang legendája (Kora legendája béna), Így jártam anyátokkal, Wolfblood, Big Time Rush, V, mint viktória

16/l

2014. okt. 5. 21:48
 14/20 anonim ***** válasza:
A pláza ásza, Drágán add a réted.
2014. okt. 5. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Filmek:

Gyűrük ura 1-3

Hobbit nagyon tetszett

Eredet

Csillagok háborúja összes :D

Sorozatok:

Game Of Thrones

Breaking Bad

The WalkingDead

2014. okt. 5. 23:22
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Félelem és reszketés Las Vegasban, Meztelen ebéd. 12/L
2014. okt. 6. 15:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Harcosok klubja, Breakfast club, Donnie Darko, Rekviem Egy Álomért, The maze runner, a legtöbb Johnny Depp film.

18/L

2014. okt. 7. 14:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért vannak lepontozva a válaszok?
2014. okt. 8. 21:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit, mindenki válaszát hasznosnak ítélem, elvégre KEDVENC filmekről van szó. Még mindig nem értem, hogy miért nem értik meg egyesek, hogy az ízlés nem fog változni csak mert épp 0%-os valakinek a válasza.

Egyébként köszönöm, hogy ennyien írtatok, van jópár amit még nem láttam, így majd jól jönnek még. :)

2014. okt. 10. 16:23
 20/20 anonim válasza:

TOP 5:

-Ragyogás

-Amerikai história x

-A bárányok hallgatnak

-A babadook

-Széttörve

2017. márc. 12. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!