Hallgass a szívedre
Felhők fölött 3 méterrel
Míg a jackpot el nem választ
Csavard be, mint Beckham
Most jó
Sorozat:
Vámpírnaplók
The originals
Grimm
Tudom, hogy közhelyes, de a Titanic. :) Egyszerűen imádom, és még mindig nem unalmas, pedig már rengetegszer láttam.
Ezenkívül még nagyon szeretem a Családi üzelmeket, a Másnaposok összes részét (főleg 1-2), valamint a Köpök a sírodra 1-2.
Éhezők viadala, Harry Potter, Csillagpor, Galaxis útikalauz stopposoknak, Életrevalók, Csontváros, Égig érő fű, Lol (mindkettő), Holdhercegnő, Anastasia (tudom, hogy mese, de akkor is! :D), A Wall street farkasa, Büszkeség és balítélet (a 6 részes változat), Egy különc srác feljegyzései, régi Olsen-ikres filmek (oké, hivatalosan is gáz vagyok...).
Sorozat:
Avatar: Aang legendája (Kora legendája béna), Így jártam anyátokkal, Wolfblood, Big Time Rush, V, mint viktória
16/l
Filmek:
Gyűrük ura 1-3
Hobbit nagyon tetszett
Eredet
Csillagok háborúja összes :D
Sorozatok:
Game Of Thrones
Breaking Bad
The WalkingDead
Harcosok klubja, Breakfast club, Donnie Darko, Rekviem Egy Álomért, The maze runner, a legtöbb Johnny Depp film.
18/L
Én nem pontoztam le senkit, mindenki válaszát hasznosnak ítélem, elvégre KEDVENC filmekről van szó. Még mindig nem értem, hogy miért nem értik meg egyesek, hogy az ízlés nem fog változni csak mert épp 0%-os valakinek a válasza.
Egyébként köszönöm, hogy ennyien írtatok, van jópár amit még nem láttam, így majd jól jönnek még. :)
TOP 5:
-Ragyogás
-Amerikai história x
-A bárányok hallgatnak
-A babadook
-Széttörve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!