Milyenek voltak a kamaszok az 1960-70es években?
Én a szüleimtől meséltekről tudok csak nyilatkozni. 77-ben születtem, akkor 24 évesek voltak.
Anyukám mesélte, hogy történt olyan, hogy haza küldték az iskolából mert túl rövid volt a szoknyája .... pedig az volt a divat, és mindenki olyat hordott.... apukámnak hosszú haja volt, és mikor külföldre akart menni, megnyírták.... :) szóval szerintem az akkori fiatalokban is benne volt az ún. lázadás.... csak sajnos ők már mára ezt elfelejtik...ahogy lassan én is elfelejtem anyaként, hogy milyen voltam kamaszként :)
a különbségek tán abban nyilvánultak meg, hogy az akkori rendszer sokkal szigorúbb volt... és ők ahhoz képest lázadtak.... a mai rendszer sokkal enyhébb.... és a mostaniak ahhoz képest lázadnak....
DE az biztos, hogy az akkori fiatalokban még több tisztelet volt az idősebbek iránt! (itt tisztelek a kivételnek, és akinek nem inge ne vegye magára!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!