Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan akit nagyon...

Van itt olyan akit nagyon leszidtak esetleg elvertek 5-től rosszab jegyért? ( iskolai érdemjegyre gondolok)

Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 16:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem attól leszel sikeres és okos hogy mindent megtanulsz színötösre aki ezért megüti a gyerekét nem normális... persze érettségi tárgyból hoztam haza roszabb jegyet pl 3 vagy 2 est lecsesztek,de most hogy én fizikából írtam egy kettest nem szóltak semmit annyit mondjak ne bukjak meg mivel nekem nem kell sehova,egyetemhez se ne pazaroljam arra az erőmet inkább foglalkozzak a tőrivel,irodalommal,angollal stb.
2014. szept. 7. 20:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2014. szept. 7. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es alatt szokott anyu magyarázni, de nem figyelek rá annyira, megvannak a céljaim, igazán mindegy, hogy gazdföciből kaptam egy hármast, úgyis változik, az órát meg végighallgatom, tehát lesz valami halvány folt róla...

De az ötöst várják el. Metekból pl apu folyton vergődik ha 5-ösnél rosszabb jegyet kapok...

Annyira viszont nem hatnak meg, erős gimibe járok, annyit tanulok, hogy ne legyen hármasom évvégén, és inkább azzal foglalkozom ami érdekel.

2014. szept. 7. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszer kaptam egy kettest. Otthon még ment, dolgozatban nem ment.

Nem szidott le, nem akadt ki, csak gúnyosan közölte, hogy igazán köszöni, ő a lelkét kidolgozza, én meg ennyire vagyok képes./Ekkor voltam ötödikes a nyolcosztályos gimnáziumban./

Azóta nem kaptam kettest, csak kb. négy db hármast, azokért már nem haragszik annyira, szimplán nem szól hozzám, és vág a tekintete, mint az üveg.

Most nyolcadikos vagyok, még nem tudom, lejjebb adott-e az igényeiből. /Egyébként négyesnek sem örül, neki ötös kell, pont./

Nyolcadikos.

2014. szept. 9. 18:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Fúha, én nem tudom, hogy ennél az osztálytársamnál hogy működtek a dolgok, de igencsak meglepődtem egy érdekes eseten. :D

Művészetire jártunk, mellettem ült az osztálytársam. Mindenből szín 5ös volt, de! Egyik rajzórán, az egyik házifeladatára, 4est kapott. Felhúzta a kapucniját, lefeküdt a fatáblájára, és az utolsó órában már nem csinált semmit sem ... Hát én is kibuktam, hogy egy 4es!! miatt, hogy lehet ennyire kibukni? :D A többi 5ös mellett, évvégén meg sem látszik ...

2014. szept. 11. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!