Ti engednétek a 15 éves lányotokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ti kiengednétek külföldre 15 éves lányotokat modelkedni?
2014. aug. 24. 22:45
21/24 anonim válasza:
Ennyi szűklátókörű embert :D Érdekes: 16 éves osztálytársam külföldön modellkedik, nem anorexiás, nagyon okos kiscsaj ( erős gimi), amúgy 1 feltétellel: Ügynökség, ügynök megbízható legyen
22/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem kamu. Tényleg a gyerek vagyok, azért tettem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi voltam más szülők véleményére. Ettől még alá van írva a szerződésem szóval valószínűleg megyek külföldre, de nem most, hanem csak fél év múlva. Köszönök minden választ, a jó kívánságokat is, remélhetőleg nem leszek anorexiás és van még annyi önbecsülésem, hogy pusztán előrejutás miatt ne "cumizzak le" nemhogy 20 férfit, egyet sem.
2014. aug. 26. 18:54
23/24 anonim válasza:
gratulalok a szuleidnek a nevelesuk totalis csodjeert.
24/24 anonim válasza:
Ha hosszutavra tervezed:
Eleinte jo lesz, de majd az evek multaval megtapasztalod, hogy mennyivel masabb is lett volna az eleted , ha bele sem kezdesz. A modellkedes egy kemeny szakma. Mindig jol kell kinezed, ami fizikalisan es lelkileg is megterhelo. Valoban utazgathatsz, de csak felszines emberekkel fogsz kapcsolatba kerulni. A tobbi modell , pedig a rivalist fogja benned latni, nem a baratnot.+ Meg sorolhatnam a hatranyokat... De nem teszem, mert ugysem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!