Na ki várja a sulit?
Nem varom. Most leszek vegzos, es mar elore felek az erettsegitol, mivel nagyon sok pont kell ahhoz, hogy felvegyenek oda, ahova menni szeretnek.
Egxebkent uj taskam meg nincs, csak a fuzeteket, tollakat, meg egy tolltartot vettunk meg eddig.
Nem várom. Ez az utolsó évem, és még mindig nem tudom, hova tovább. Az osztálytársaim idegesítőek. Szalagavatóra még mindig nincs párom. Azt se tudom, milyen tárgyat vegyek fel emelt óraszámban.
Egy csomó fontos döntést kell most meghoznom, ami kihat majd a jövőmre, de semmi kedvem ilyenekkel foglalkozni, szívesebben élném tovább a szürke életemet.
Most leszek végzős, másodszorra... Már nagyon tele van a hócipőm a sulival, végzek a szakmával, azt viszont látásra suli! :D
21/F
Én is várom, de csak azért hogy minél hamarabb vége legyen és utána költözzünk, meg megfogadtam, hogy most kitűnő leszek, amire ösztönzésnek ott lesz osz.társam,neki tavaly össz. 2 4-ese volt egész évbe :D
Még hiányzik pár dolog, köztük a táska :D
Én egy picit, mert új suliba megyek (7.-be) és kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz...
Ilyen a táskám: [link]
Majdnem minden cucc megvan sulira...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!