Kamaszok! Legyetek őszinték: ti kinevettek/lenéztek valakit azért, ahogyan öltözködik?
Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 18:26
11/19 anonim válasza:
Magamban lehet hogy idiótának nézek valamit egy nagyon szélsőséges koncepció láttán, de nem nézem le, nem nevetem ki és szóvá se teszem. Nekem is vannak fura öltözködési szokásaim, másnak miért ne lehetne? :)
12/19 Amő válasza:
Lenézni senjit nem szoktam...de ha egy 12-13 éves lánynak a köldökétől 20 centis sugarú kört lehet leírni a felsőig akkor már volt hogy kerekedett a szám :))
13/19 anonim válasza:
Nem. Ismerőseim között is sok olyan van aki turiból vásárol, vagy örökölt ruhákat (is) hord. Meg mindenkinek van egy saját stílusa, amit én díjazok, hogy nem utánozza a többieket, így nem kell 5 ugyan olyan ruhát néznem az utcán. Maximum az összeállításokon gondolkozok, de ha neki tetszik és fel meri venni, akkor oké. Amúgy engem se szoktak kinevetni, lenézni, pedig ha valaki akarna, akkor simán bele tudna kötni pár ruhámba. Még mindig a mellett állok, hogy nem az a fontos, hogy milyen ruha van rajta, ha jól érzi magát benne és jól áll neki.
14/19 anonim válasza:
Mindenki úgy öltözik, ahogy akar, de én is láttam már pár embert, aki kicsit visszább foghatná magát, ha érted mire gondolok :)
/előző vagyok/
15/19 anonim válasza:
Én is csak megdöbbenek egy.egy ruhán, hogy "Úristen! Ez rettenetes", de lenézni nem nézem le az embereket, ha neki ez tetszik, hát csak tessék... Azt nem szeretem, amikor egy ember nem a testalkatának megfelelő ruhát visel
16/19 anonim válasza:
Engem néha látom, hogy lenéznek, mert rockercuccokat hordok (bő, lehetőleg fekete, koponyás, együtteses pólók, bő pulcsik, fekete csőnadrág, bőrdzseki, csuklószorító, levágott ujjú kesztyű stb.), és elég kellemetlen tud lenni, amikor valaki észrevehetően kinevet/lenéz, szóval én tapasztalom is... (lány vagyok, és amúgy az előző hozzászóló)
17/19 anonim válasza:
Sohasem... nem érdekel, milyen ruha van az embereken, ez annyira sokadrangú dolog.
18/19 anonim válasza:
Csak ne szandál-zokni legyen rajta, mert az bántja a szemet. (főleg ha térdzokni)
19/19 anonim válasza:
Lenézni senkit nem szoktam, igazából nem a ruha meg a külső számít hanem a belső de hát 21. század és mindenki ad a külsejére. Ha az anyagiak miatt kicsit "cifrábban" öltötködnek akkor meg se forul a fejemben a kacagás, na meg azokat se értem akik kisiskolások ruháin kacagnak. 1-4-ben nekem is valami olyan stílusom volt mintha a dzsungelben húsvétkor karácsonyi bögréből sajtos limonádét innék xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!