Miért vadítanak a fiúk, aztán dobnak egy senkiért?
én erre mondom mindig :
biztos ilyen szép, és körülrajongott pasi volt.
Az olyan h minden jó csajt összeakar szedni legalább 1-2 hétre, hogy azzal is villogjon, meg mutassa hogy mekkora nagy pasi.
De nyugi, ez a dolog olyan 17-18 éves korukban már nem lesz jellemző :D
14 évesen voltam először szerelmes az egyik osztálytársamba. A barátai utáltak engem és ezért soha nem beszéltünk, de mindig mondta nekik hogy ő is szeret, és állandóan bámult. 9 hónap múlva a tavaszi szünet után megtudtam, hogy jár az egyik lánnyal az osztályból, aki a suli k***a-ja volt, mert mindenkivel csak összejött és max 2 hét után dobta. Miközben a másik csajjal volt, ugyanúgy viselkedett velem, és a 3/4 osztálnak még mindig azt mondta h engem szeret, de ez nekem nagyon rosszul esett és kiszálltam ebből az egészből.A csajjal persze szakítottak 2 hét után. Azóta mind a 2en másik suliba járunk, de hetente 1x ugyanoda járunk edzésre.Ő még szeret, én már nem érzek semmit, de mindig eszembe jut a fájdalom és szinte rosszul vagyok.(Azóta nem volt új pasim)
Tegnap találkoztam mind2jükkel. A pasi még mindig értem sír, a csaj pedig azért mert az új pasija, akibe beleesett ugyanazt éreztette vele amit én éreztem. És 1 tipp: Ne menj bele kapcsolatba akárkivel, sokkal inkább megéri várni 1 olyanra akivel őszintén szeretitek 1mást, az nem fog átverni. Az én pasijelöltem meg kezdettől fogva szórakozott velem csak nem akartam észrevenni.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!