Milyen táska alkalmasabb 9. -ben?
Figyelt kérdés
Táskákat nézegetek és érdekelne, hogy az oldaltáska vagy a rendes hátitáska hasznosabb. Tudom, hogy a háti egészségesebb, de érdekelne melyikbe lehet jobban pakolni, mennyi tanszer lesz ilyenkor. (Nyelvi előkészítős leszek.)
Köszönöm! 15/L
2014. aug. 12. 17:14
11/12 anonim válasza:
Mindenképpen figyelembe kell venni, hogy milyen környéken van az iskola. Ha például Budapesten a belvárosba fogsz bejárni, kockázatos hátitáskával utazni, mert olyan gyönyörűen kizsebelnek, hogy észre se veszed. Ezzel szemben egy oldaltáska mindig kéz alatt van, ami más szempontokból is praktikus.
12/12 anonim válasza:
Én ugyan tagozatra megyek ősztől ,de szerintem a hátitáska kényelmesebb és praktikusabb. meg amikor rohanni kell pl. a busz után egy hátitáska kényelmesebb.
Egyébként én azt fogom használni amit nyolcadikban is. Egy sima középkék eastpak. Imádom! 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!