Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen táska alkalmasabb 9. -ben?

Milyen táska alkalmasabb 9. -ben?

Figyelt kérdés

Táskákat nézegetek és érdekelne, hogy az oldaltáska vagy a rendes hátitáska hasznosabb. Tudom, hogy a háti egészségesebb, de érdekelne melyikbe lehet jobban pakolni, mennyi tanszer lesz ilyenkor. (Nyelvi előkészítős leszek.)

Köszönöm! 15/L

2014. aug. 12. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen figyelembe kell venni, hogy milyen környéken van az iskola. Ha például Budapesten a belvárosba fogsz bejárni, kockázatos hátitáskával utazni, mert olyan gyönyörűen kizsebelnek, hogy észre se veszed. Ezzel szemben egy oldaltáska mindig kéz alatt van, ami más szempontokból is praktikus.
2014. aug. 12. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Én ugyan tagozatra megyek ősztől ,de szerintem a hátitáska kényelmesebb és praktikusabb. meg amikor rohanni kell pl. a busz után egy hátitáska kényelmesebb.

Egyébként én azt fogom használni amit nyolcadikban is. Egy sima középkék eastpak. Imádom! 14/L

2014. aug. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!