A 17 éves hugomról durva dolgok derültek ki. Mit csináljak? Beleszóljak egyáltalán?
Figyelt kérdés
megláttam a telefonján egy üzenetet, így szólt: 6 kor nálam, Mestered
kicsit csodálkoztam mi ez, de többet nem foglalkoztam vele, aztán mégis rákérdeztem. Mivel nagyon jó a kapcsolatunk elmondta, hogy van egy barátja akivel bdsm játékokat játszanak..... a srác 20 éves, fél éve ismerik egymást
na ezek után szóhoz se tudtam jutni
2014. aug. 7. 17:52
11/15 anonim válasza:
És mi az a bondage? Ennyire le vok maradva?
12/15 anonim válasza:
#11, neked sem ártana megtanulni a Google használatát.
13/15 anonim válasza:
A bondage kikötözést jelent. :D
14/15 anonim válasza:
Azért durva, hogy csomó kérdésnél azt mondják, 16 évesen ne éljen valaki nemi életet, de 17 évesen már mehet a kínzós szex :DD
Nem ítélkezem, csinálja ha jól esik, inkább az itteni válaszolók erős paradox válaszai furcsák.
15/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ide azok adtak választ, akik a 16 éveseket óvva intik a szextől. A magam részéről annyit mondhatok, szerintem alapesetben 17-19 évesen ideális a nemi élet megkezdése, 15-16 éves korban "kicsit korai, de elmegy" kategória. Viszont ha már csinálja valaki, csinálja úgy, ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!