Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beszélnem kellene vele vagy...

Beszélnem kellene vele vagy hagyjam rá?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy 15 éves lány, aki valamiért rajong értem vagy talán belém szeretett. Én 37 éves férfi vagyok, van feleségem, vannak gyerekeim. Gondolom a lány tisztában van vele, hogy nem akarhat tőlem semmit. Ismerjük egymást 6-7 éve, már a kezdetektől rám van kattanva, de ez megszokott, szeretnek a gyerekek, én is őket (persze legális kereteken belül). A többi 5-10 éves is mindig rajtam lóg, így nem foglalkoztam különösebben vele sem. De aztán teltek az évek és ő egyre inkább istenít, pedig most már nem olyan kicsi. Állandóan velem akar lenni, ha épp nem tudunk találkozni, akkor a gépen akar beszélgetni, kamerázni. Persze csak ritkán szoktunk, mert én nem igazán szeretnék és időm sincs erre. Utoljára kb. fél éve beszéltünk, de 1-2 hetente ír nekem, hogy mikor érek rá. Ha valahol találkozunk, akkor szinte repdes a boldogságtól, sőt már akkor is, ha csak beszélünk, de közben látszik, hogy kissé zavarban is van. Le sem veszi rólam a szemét, folyamatosan mosolyog rám. Mindenkinek engem dicsér, rólam áradozik, de azt hallanotok kéne, hogy. Szerinte én vagyok maga a tökéletesség. Aranyos meg minden, de már zavaró. A feleségem szerint abba fogja hagyni magától, nem kell vele foglalkoznom, de már 3 éve ez megy és egyre csak erősebb ez a rajongás. Mégis mikor hagyja abba? Nekem nem úgy tűnik, hogy mostanában. Beszéljek vele? De mit mondhatnék? Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni őt sem és magamat sem.
2014. aug. 7. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
35%

Neked tetszik amúgy ? Szépnek tartod? Csak kiváncsiságból kérdem.

Amúgy beszélj vele , mondd meg neki, hogy ti nem egy korosztály vagytok és sajna nincs időd erre. Ne fújd fel, ilyenek a kamaszok és úgyis kinövi majd.

2014. aug. 7. 12:28
 2/2 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele. Elkerülhetetlen, hogy ez ne legyen kellemetlen neki. De jobb minnél előbb, mert ez a rajongás lehet, hogy ahelyett, hogy elmúlna lehet, hogy inkább erősödni fog. Mondd azt neki, hogy nagyon kedveled, de szeretnéd ha nem lenne ennyire jelen az életedben. Vagy inkább ha ismered a szüleit akkor tőlük kérdezősködj, hogy miért van oda ennyire érted. A lány korosztálya vagyok.
2014. aug. 9. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!