Nektek mekkora a lakásotok? Hogyan van berendezve?
185nm
2 fürdőszobánk van:
- a nagyobban van fürdőkád, zuhanykabin, mosdó, wc
- a második az kisebb, ott van a mosogatógép, mosdó, wc meg még egy fürdőkád
A szobámban van egy king size ágy, íróasztal, TV, házimozi rendszer meg egy ruhás szekrény. A falam zöld színű.
18/F
A lakásunk 75nm, fürdőszobát olyan 6-8nm-re saccolom. Van benne fürdőkád, zuhanyzó, csap, mérleg, tükör, és két szekrény a sok holminak. :D A WC külön helyiségben van. Oda a költözéskor, kb. 5 éve vásároltunk mindent.
Gyerekszoba gondolom, az enyém volna. Van egy ágyam, ami igazából egy kinyitható kanapé, éjjeliszekrény, zongora, íróasztal, laptop, illetve egy beépített könyvespolc és beépített gardrób, ez a kettő lefoglal egy egész falat. (Anya ruháit nálam tároljuk, és könyvből is rendelkezünk párral) Zongora és íróasztal előtt székek, illetve a polcon különböző dekorációk előfordulnak. Az íroasztal és az éjjeliszekrény régi bútorok, a többi "új", vgayis szintén 5 év körüli. A szobám olyan 15nm, barna parafapadló borítja, a fal narancssárga (de szeretném átfeste(t)ni zöldre), a tárgyak jó része zöld vagy barna. :)
18L
Kb 400 m2 5 háló,1 gyerekszoba, 4 wc, 3 fürdő, 2 dolgozószoba, fenti meg lenti nappali, 2 konyha, egy étkező és egy előszoba.
Bútorok kb 10 évesek, 2 nagy fürdő van, 1 kisebb, a 2 nagyobban zuhanyzó és kád is van.
A gyerekszoba tele van játékokkal és pár kondis géppel, súlyokkal.
m2-t nem tudok mondani. Lehet hülye vagyok, de még csak megsaccolni sem tudom. Kicsit szégyen a mérnök apám mellett. :D
Amúgy aránylag elég nagy (szerintem, persze azért közéleben sincs egy luxusvillának:D), földszint+emelet+tetőtér+terasz+erkély. De a tetőtér nincs (még) beépítve. Szóval így a földszinten és emeleten összvissz van 5 háló, 2 fürdőszoba, konyha, kamra/spejz/spájz (nem tudom melyik a helyes).
A hálószobám 2 fala világosrózsaszín (majdnem fehér), 1 ciklámen, és egy csíkos a rózsaszín árnyalataival. Van egy franciaágyam, egy fotelem, egy tévém, és egy nagy egész tükrös szekrényem, meg egy nagy üres terem, ahova nem tudok mit rakni. A "tanulószobám" falai pedig burgundi színű faburkolattal vannak borítva. Az egyik fal felét könyvespolc teszi ki. Ezen kívül van még egy álló könyvespolc, egy kanapé, egy fotel, leg magic, íróasztal, számítógép és tartozékai.
17L
Asszem 70 nm körül, 3 szobás, jó kis lakás, nemrég újítottuk teljesen.
Van egy viszonylag pici (mondjuk mi lenne nagy reggel apukámmal egyszerre elindulva) előszoba beépített szekrénnyel, ülőkével meg mindennel, az egyik falon végig egy nagy tükör, alatta cipőtartó, amit utólag kellett betenni miattam. Jobbra, a lakás egyik végében az án szobám. Asszem 12 nm, szép nagy világos. Van egy kihúzhatós kanapém, ami jól jön ha valaki itt alszik, az ágyam ugye, két íróasztal (az egyik üveglapú, sminkasztalnak használom, de azért vettem, hogy alulról megvilágítva tudjak rajzolni, tökéletes vázlatok átmásolására) meg szekrények, ezek még régebbről, egész életemben velem voltak, de semmi bajuk nincs. A falakon a festményeim meg poszterek, egy hatalmas moziposzter meg több kicsi, falvédő, egy bordásfal (igen, komolyan) meg pár parafatábla, falmatrica, és a kanapé fölött egy baldachin. A földön egy fekete szőnyeg, semmi különös.
A szobám mellett a konyha, kicsi de nagyon szép és praktikus, mellette fürdő, viszonylag nagy, de nem hatalmas. A nappali nagyocska, jól elférünk benne, a szüleim hálója szintúgy. Főelg újabb bútorok vannak, de akad egy-két régebbi is.
Emeletes, kb 100 m2.
Alsó szinten konyha, nappali meg egy kis szoba (könyvek, szgép), fürdő, felül 2 háló meg egy wc.
A bútorok vegyes, a zöme régi (a két szekrénysor, konyhabútorok), de a lámpák és a kanapé új. A hálókban is régi cuccok, kivéve a szekrényem, amit nagybátyám direkt oda készített.
A fürdő kicsi, kád-szárító-mosógép-pipererekesz a négy falnál és marad kb. fél m2 hely :)
Szobám rózsaszín (unokatesó elcsszte a festést), ajtóval szembeni falnál íróasztal, mellette balra ágy. Középütt mintás szőnyeg. Ajtós falnál könyvespolc, meg egy kosár a mindenféle cuccaimmal. Sok képem, poszterem van, meg egy minihifim. Tv, szgép nincs, aminek örülök, inkább olvasok este.
Nem tudom hány négyzetméter, de elég tágas. Van egy nagy konyha, egy étkező, egy nappali, két hálószoba, egy fürdő és egy wc. (Ezen kívül az udvarról még nyílik egy házhoz épített kamra) A bútorok újak, kivéve egy nagyonrégi hintaszéket.
A szobámban van 3 könyvespolc, egy gardróbszekrény, egy fiókos szekrény amiben festékek, ékszerek, ilyesmi mindenségek vannak, van az íróasztalom, két fotel, egy kisasztal, meg egy kihúzhatós dupla ágy. A fal narancs :3 és van 2*2 nagy ablakom :D
Szóval elég kellemes ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!