Szülők! Ti mit értenétek ez alatt? Hogy reagálnátok?
Voltam egy hetes nyáritáborba,és kavartam egy lánnyal.(szex nem volt,de MINDEN más igen,ha értitek mire gondolok...) Szóval,a tábor után eljöttem a nagyszüleimhez.Beszéltem anyukámékkal telefonon,és kérdezte hogy miért van minden pólómnak ugyanolyan női parfüm illata,és hogy miért van mindenhol hosszú hajszál.Én azt válaszoltam hogy nemtudom.Ők erre ideges hangon,na majd ha hazaérsz elbeszélgetünk!
Namost azt kell tudni,hogy amúgy is "nőcsábásznak" gondolnak a környezetemben.és ezt ők is tudják hogy imádok csajozni,de mindig idegesek(gondolom félnek,hogy nagyszülők lesznek).
Félek,a kínos beszélgetéstől kiabálástól,fejmosástól.
Szerintetek tagadjak mindent,vagy valljam be,hogy miket csináltam(smárolás,nyak,száj szívás,puszi mindenhova,orál)? Mire számítsak? Szerintem meg fognak büntetni,mert ugye nem az első eset...Ti hogy reagálnátok?
Bocsi kijavítom -- *legtöbb válaszadó. Vagyis a
válaszadók 99%-a.
9es! Nem tudom h miert kell piszkalodni?!Feltettem egy egyszeru kerdet,es kivancsi vagyok,mert izgulok.Velemenyeket varok,nem kioktatast,azt holnaputan ugyis megkapom..Es amugy aruld mar el legyszives mi rosszat tettem?!
A tobbieknek koszonom,ment a pacsi!
9-nek igaza van, de gyerek vagy, nem értheted még.
Az a szánalmas, hogy GYEREK vagy, ahhoz, nem, hogy le*opjanak, de anyáéktól félsz bevállalni.
A nőcsábászt,mindig rám mondják,de én utálom.Az igaz,hog szeretek lányokat fűzni,de én nem tartom magam annak.
Utolsó!
Nem hiszem,hogy be kéne vallani,mert szerintem semmi rosszat nem tettem.Az,hogy ők aggódnak nem meglepő,mert ismernek,de mindig túlreagálják az ilyet.A védekezés nyilván alap dolog lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!