Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mire asszociáltok, ha...

Ti mire asszociáltok, ha meghalljátok az Adrienn nevet?

Figyelt kérdés
Hogy,milyennek képzeltek el egy Adrienn nevű fiatalt?
2014. júl. 21. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Személy szerint nem ismerek Adriennt, csak olyat, akinek az a második neve, de nem használja. Viszont nekem nagyon tetszik a név, ha kislányom lesz, ezt a nevet szeretném neki adni. :) Egy magabiztos, erős nő jut róla eszembe, aki megállja a helyét minden szituációban. És a csengés is tetszik.
2014. júl. 21. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
A padtársam jut eszembe, aki furcsa volt, de nagyon szerethető. Festett szőke volt szép kék szemekkel, vékony volt és nem volt magas egyáltalán.
2014. júl. 21. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem ismerek Adriennt,de nekem mindig egy vörös hajú nő jut eszembe,zöld szemmel.Nekem tetszik a név:)
2014. júl. 21. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:
régen járt a sulinkba egy Adrienn nevű lány.3 évfolyammal felettem járt,de emlékszem,a barátainak mindig kibeszélt a folyosón(mint ahogy mindenki mást).szörnyen tróger,nagyon kisiklott az élete.úgyhogy egy alacsony,fekete hajú lánytra asszociálok,aki éppen káromkodik.:D
2014. júl. 21. 23:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Adri1: volt osztálytárs, akit mindenki utált, de ő továbbra is úgy gondolt, hogy mindenki más hülye, csak ő a normális :D Elég fura feje volt.

Adri2: tesóm áltsulis osztálytársa, csini, vékony, fekete hajú lány, jól rajzol és táncol

Adri3: a kedvenc dohányboltos eladóm <3

Alapvetően pozitív számomra a név, mivel Adri1-et sose hívtuk Adrinak, hanem a vezetéknevén szólítottuk. :D

2014. júl. 22. 00:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó!Adri1 hogy nézett ki?Kíváncsi vagyok,ha már úgyis utáltátok?Ja,és miért utáltátok? :D
2014. júl. 22. 01:41
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ!

Az èn egyik unokatesómat is így hívják,aranyos lány. :P

2014. júl. 22. 01:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát... Dülledt szemei voltak (minden fotóján kancsalnak látszott), egy ízléstelen szemüveg, kusza fogsor, vörösmelíros haj (elég jellegtelen barna haja volt alapból), átlagos testalkat.

Miért utáltuk? Mert hazudozott, kibeszélt mindenkit, lopott, igénytelen volt (egyszer egyik osztálytársunktól, akivel jóban voltak, kölcsönkért egy nadrágot és csupa véresen adta vissza, mert éppen menstruált), flegma volt, gyáva (mindig másokkal akarta bevédeni magát, ha konfliktusa volt), és buta. Amin a mai napig röhögök: 2 hete volt együtt az aktuális pasijával, mikor közölte, hogy ő nem tudja, hogy a pasi megdugta vagy megujjazta, mivel sötét volt a szobában. :D

Amikor már senki nem szólt hozzá az osztályból, akkor is azt gondolta, hogy 20-on akárhány ember a hülye, de ő tökéletes. Szimplán ennyi. Mindenkit elmart maga mellől. :D

2014. júl. 22. 03:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Mint a másod-unokatesóm. Huszonéves, vékony, rövid barna hajú, különleges arcú, magas. :) És Adriennek hívják. :)
2014. júl. 22. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!