Hogyan legyek magabiztosabb?
Most megyek középiskolába,és nem szeretném ha ott is én lennék "a második lehetőség","akinek nem számít a véleménye"..szóval értitek,szeretnék több barátot,vagyis sok emberrel jóba lenni. Elég görnyedten járok,de már alakul.:) Nem ismerek senkit.Random menjek oda vaakihez ismerkedni?Nem lesznek velem ilyen "hú,már megint ő"félék?
Ja,ha ez számít akkor művészetibe megyek.
14l
Én is mindig ettől félek, hogy ne legyen az, hogy "már megint ő...". Úgy tudsz a legjobban bevágódni, ha jól csinálod, amit csinálsz, vagy valami különlegeset csinálsz.
Példa
Ha zenei osztályba mész, akkor nagyon jól zongorázz, hogy a többiek ügyesnek és különlegesnek tartsanak. Ezzel tudsz szerezni pár barátot. :)
ne félj!a művészetis diákok általában sokkal elfogadóbbak,mint az átlag.legalább is,én így látom,sok művészetist ismerek.
szerintem random menj oda valakihez,aki szimpatikus.keresd mondjuk kétszer-háromszor a társaságát,és ha utána ő nem kezdeményez beszélgetést,programokat,hanyagold.
sok sikert!!:)
én is hasonlót éltem át. vagyis én túl visszahúzódó voltam általánosban de meguntam hogy mindig engem hívtak a csendes lánynak miközben nem is voltam az,csak hát ha egyszer meg bélyegeznek ezzel.........
na mindegy én meguntam ezt az egészet és változtattam. menj oda,vagy mosolyogj rá. csak ne gondolkozz. én mindig rá stresszeltem hogy úristen most mit mondjak...de tényleg ne gondolkozz csak menj oda és beszélj vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!