Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Nektek, hogy tetszik...

Kamaszok! Nektek, hogy tetszik ez az idézet? Mit gondolnátok arról, akin ezt olvasnátok?

Figyelt kérdés

Keep looking into the light,

Never stop, reach the sky,

Never lose the wings to fly.

17L

2014. júl. 20. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tetszik, de ettől függetlenül tucat-idézet. Azt gondolom azokról, akik ilyesmit varratnak magukra, hogy nincsenek önálló, "értékes" gondolataik, és az elcsépelt, valódi mondanivalóval nem rendelkező, mégis számtalanszor átfogalmazott idézetekben keresik az egyediséget.
2014. júl. 21. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:

teljesen egyetértek a többiekkel, sablonos

17/L

2014. júl. 21. 23:52
 13/15 anonim ***** válasza:

nem rossz.. de ez max annyit tükröz (annak, aki ismeri), hogy szereted a Leander Risingot.. vagy a másik opció.. hogy azt veszi le ebből h nagyon be akarsz vágódni a rockereknél (nekem ez jönne le.. de aztán lehet h csak azért mert van pár ismerősöm aki csak ezért varratott magára hasonlót..)

viszont senkinek semmi köze ahhoz, hogy te mit varratsz. az a lényeg h neked teccen.. életed végéig.. ne bánd meg stb..

nekem egy sír van a vádlimon hollókkal és azzal a felirattal h Nevermore.. és megkaptam h depressziós, életét utáló, antiszoc vagyok.. olyanoktól, akik nem is ismernek (pedig csak imádom Edgar Allan Poe írásait.. pláne a Hollót..)

ha igazán szeretnéd azt a tetoválást, akkor úgysem fog érdekelni, hogy ki mit gondol róla.. de én azért várnék a helyedben addig, amíg legalább 1,5-2 éves terv nem lesz ebből a szövegből.. (én 3-4 évet vártam vele.. mert hát az ember változik.. és hátha pont ezt fogom megutálni.. de meglett.. :) )

2014. júl. 22. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.. azt elfelejtettem, hogy szerintem az az értékes tetoválás, amiről már van elképzelésed, még mielőtt máshol látnád.. ami teljesen egyedi.. és jól van megcsinálva.. meg persze az olyanok, hogy "nyugodj békében" és hasonlók vagy arcképek (de csak ha holtak előtt akar tisztelegni az ember..)
2014. júl. 22. 00:24
 15/15 anonim ***** válasza:
szép idézet, ha úgy csináltatod hogy jól is nézzen ki akkor elmegy tetoválásnak is de elég sablonos.
2014. aug. 7. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!