Kamaszok! Nektek, hogy tetszik ez az idézet? Mit gondolnátok arról, akin ezt olvasnátok?
Keep looking into the light,
Never stop, reach the sky,
Never lose the wings to fly.
17L
teljesen egyetértek a többiekkel, sablonos
17/L
nem rossz.. de ez max annyit tükröz (annak, aki ismeri), hogy szereted a Leander Risingot.. vagy a másik opció.. hogy azt veszi le ebből h nagyon be akarsz vágódni a rockereknél (nekem ez jönne le.. de aztán lehet h csak azért mert van pár ismerősöm aki csak ezért varratott magára hasonlót..)
viszont senkinek semmi köze ahhoz, hogy te mit varratsz. az a lényeg h neked teccen.. életed végéig.. ne bánd meg stb..
nekem egy sír van a vádlimon hollókkal és azzal a felirattal h Nevermore.. és megkaptam h depressziós, életét utáló, antiszoc vagyok.. olyanoktól, akik nem is ismernek (pedig csak imádom Edgar Allan Poe írásait.. pláne a Hollót..)
ha igazán szeretnéd azt a tetoválást, akkor úgysem fog érdekelni, hogy ki mit gondol róla.. de én azért várnék a helyedben addig, amíg legalább 1,5-2 éves terv nem lesz ebből a szövegből.. (én 3-4 évet vártam vele.. mert hát az ember változik.. és hátha pont ezt fogom megutálni.. de meglett.. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!