Legjobb barátnő 18. szülinapja?
Mit adnátok, vennétek neki? Mivel lepnétek meg?
Valami maradandó kellene, a 18 azért elég jeles szám..
Segítsetek légyszi!!!
Nem tudom hogy mit szeret a barátnőd vagy milyen a stílusa te ismered őt de esetleg maradandó ajándéknak felmerülhet az hogy közös képeket kinyomtatsz, előhivatsz beleragasztod valamilyen szebb könyvbe, emlékkönyvbe, fotókönyvbe akárhova és a képekhez irogatsz valamit akár ilyen aranyköpések is lehetnek amin sokat nevettetek :)
Én ezt tervezem adni a legjobb barátnőmnek akivel 16éve ismerjük egymást szóval van elég képünk :))
És akkor emellé lehet még kis apróság ékszer, körömlakk, valamilyen felső, csoki stb..
Én a b.nőmnek szülinapjára vettem egy kis pezsgőt, egy tiniknek szóló felvilágosító könyvet a szexről, meg egy cukrokból álló karkötőt. Nagyon örült neki,és megmondta,hogy hülye vagyok.:D
Én tőle egy könyvet kaptam, amiben a közeli barátaim kézlenyomata volt (festékkel) és mindenkitől egy kis üzenet. Nagyon szívhez szóló ajándék volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!