Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek mi a vélemlnyeteka...

Nektek mi a vélemlnyeteka VirÁg utónévről?

Figyelt kérdés

9. esek voltunk most megyünk 10.be ésaz egyik legjobb barátnőm akit Virágnak hívnak kb.1.5 hónapja kezdett panaszkodni a nevére és már nem tudok mit mondani neki hogy felviduljon.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. júl. 1. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nee panaszkodjon:(

Én imádom ezt a nevet:D Pár hónapja el is döntöttem hogy majd ha egyszer lesz egy lányom tuti Virág lesz a neve:))

2014. júl. 2. 01:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Szep-szep,meg tetszik is,de nem adnam a gyerekemnek valamiert. Talan mert mar tul elcsepelt? Lehet,nem tudom.
2014. júl. 2. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos és kedves név a Virág, nincs vele semmi baj. Egyes szülők ennél sokkal kacifántosabb (értsd ezt úgy, hogy rondább) neveket találnak ki a gyerekeiknek. A barátnőd viszont jól járt ezzel a névvel :)
2014. júl. 2. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, semmilyen virágnév nem...
2014. júl. 2. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
52%

Hát, legyél olyan, mint én. Közöld vele a racionális megoldást, miszerint meg lehet változtatni, vagy el lehet fogadni és abbahagyni a hisztit. Aztán olyan három hét múlva már talán nem lesz rád megsértődve.

Egyébként szerintem "csúnya" név, olyan szempontból, hogy nem értem az ilyen nevű gyerekek szüleit. Most akkor növényt nevelnek, vagy gyereket?

14/L

2014. júl. 2. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Az osztálytársamat és a lovamat is így hívják, nekem nagyon tetszik <3
2014. júl. 4. 09:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!