Mit csináljak ha anyukám egy . Khm? 14/l
Figyelt kérdés
Anyukám egyedül nevel......folyton pasizik, ma pl. telefonon olyan dolgokat beszélt amiket nem kellett volna hallanom. Volt, hogy beléptem a facebookjába és ott is olyan dolgokat olvastam. Amikor kilép az ajtón, akkor tudatosul bennem, hogy már megint azért megy el hogy felnőtt dolgokat csináljon (próbálom minél szebben kifejezni magam). Annyira elárulva érzem magam. Egy anyának így kell viselkedni? Voltak már durvább dolgok is, úgy jött haza hogy 10000% volt hogy azt csinálta.:( Szerintetek is probléma ez? Tudom, hogy nincs megoldás.. Egyébként minden téren rossz anya.:(2014. júl. 1. 20:55
11/17 anonim válasza:
Kedves elozo! Nem hiszem h az anyja regebben penzert dugott volna. Szerintem csak a kislanynak minden baaassza a csoret!
12/17 anonim válasza:
Hat, kedves utolso, amilyen szofisztikaltan fejezted ki magad most is, inkabb nem biznek a Te jozan itelokepessegedben az anyat illetoen...Bocs
13/17 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a most 14 éves gyerek honnan tudja, ha az anyja régebben pénzért is csinálta. Mert kétlem, hogy megbeszélte volna vele az anyja...
14/17 anonim válasza:
Koszonom elozo h szofisztikaltan is megfogalmaztad. En is pontosan erre celoztam! Szerintem az anyja atjar a szomszedba dugni, meg par masikkal. Nem hiszem h ezzel problema volna es h a lanynak ehhez barmi koze is van!
15/17 anonim válasza:
szerinted azzal nincs probléma,hogy egy édesanya fűvel-fával összefekszik?...márpedig ez elég szomorú.nyilván nem kell úgy élnie,mint egy apáca,de kíváncsi vagyok,hogyha a te édesanyád csinálná ezt,ugyan így vélekednél-e.tudod,külső szemlélőként nagyon könnyű kritizálni.
vagy ha már mindenáron így akar viselkedni,nem vágyik tartós kapcsolatra,legalább diszkréten csinálja.
16/17 A kérdező kommentje:
Elárulom nektek, hogy egyszer egy családi vita közepette egyik rokonunk azt ordította nekem, hogy "tudod-e hogy anyád pénzért ba..ik?". Ekkor lehettem 9 éves és akkor még nem fogtam fel.. csak mostanában lett tiszta a dolog..
2014. júl. 3. 10:19
17/17 anonim válasza:
MERT amit a rokon kiabál az szent és sérthetetlen?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rám is mondtak már rokonok ilyet aztán sehol semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!