Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek, ha dühös vagyok,...

Mit tegyek, ha dühös vagyok, de nincs rá módom, hogy levezessem? 15/l

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, aki annyira igazságtalan és rosszindulatú az egész osztállyal, hogy hihetetlen. (Pl közli, hogy pár embernek beírt egy egyest, mikor megkérdezzük, hogy miért közli, hogy legyen jegyünk, mert a dolgozatokat meg nem szokta kijavítani, stb). Próbáltunk már beszélni az igazgatónővel, más tanárok is próbáltak segíteni nekünk, de semmi eredmény. Szóval a lényeg az, hogy minden órán iszonyat dühös vagyok rá, de ugye mivel óra van nincs rá módom, hogy ezt a dühöt levezessem, és ez engem idegileg tönkretesz, mivel heti 5 óránk van vele. Mit tegyek, hogy ne legyek idegroncs a gimi végére?

(Tudom, hogy nyár van, és nem kéne ezzel foglalkoznom, de jövőre jobban akarom csinálni, mint idén.)

Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 1. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:

sport!!!

nekunk is van ilyen tanarunk es en az o orajara mar szoktam vinni ilyen kis stresszlabdat es legyen eleg annyi hogy mar 3at szetgyilkoltam(eleg strapabiro labdak)

2014. júl. 1. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne gondolj ra.

Kulonben is,nem tok mindegy? NYAR VAN! Ne a retkes iskolan agyalj meg ilyenkor is. Epp eleg 9 es fel honapon keresztul nyelni a bekat.

2014. júl. 2. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!