Mit tegyek, ha dühös vagyok, de nincs rá módom, hogy levezessem? 15/l
Van egy tanárom, aki annyira igazságtalan és rosszindulatú az egész osztállyal, hogy hihetetlen. (Pl közli, hogy pár embernek beírt egy egyest, mikor megkérdezzük, hogy miért közli, hogy legyen jegyünk, mert a dolgozatokat meg nem szokta kijavítani, stb). Próbáltunk már beszélni az igazgatónővel, más tanárok is próbáltak segíteni nekünk, de semmi eredmény. Szóval a lényeg az, hogy minden órán iszonyat dühös vagyok rá, de ugye mivel óra van nincs rá módom, hogy ezt a dühöt levezessem, és ez engem idegileg tönkretesz, mivel heti 5 óránk van vele. Mit tegyek, hogy ne legyek idegroncs a gimi végére?
(Tudom, hogy nyár van, és nem kéne ezzel foglalkoznom, de jövőre jobban akarom csinálni, mint idén.)
Köszönöm a válaszokat!
sport!!!
nekunk is van ilyen tanarunk es en az o orajara mar szoktam vinni ilyen kis stresszlabdat es legyen eleg annyi hogy mar 3at szetgyilkoltam(eleg strapabiro labdak)
Ne gondolj ra.
Kulonben is,nem tok mindegy? NYAR VAN! Ne a retkes iskolan agyalj meg ilyenkor is. Epp eleg 9 es fel honapon keresztul nyelni a bekat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!