Tinik, kamaszok! Írnátok jó tinisorozatokat? Ti mit néztek?
Pll, Ravenswood, HIMYM, Gossip Girl és Vámpírnaplókon kívül..
Köszi!
Én most épp újrakezdtem a Teen Wolfot, mert elfelejtettem...Apropó, kamaszokról szól.
Régebben Odaátot néztem, most meg Trónok harcát. Így a könyv után...Érdekes.
Épp tegnap írtam fel magamnak, hogy melyek azok a sorozatok, amiket már végignéztem, vagy még mindig nézem. Nem mind tinis, de nekem nagyon tetszenek/tetszettek: (leírom az összeset, köztük olyan is van, amit már írtál)
Gossip Girl - legeslegkedvencebb sorozatom :)
90210
Pretty Little Liars
Skins (főleg a 2. generáció, vagyis a 3.-4. évad nagyon jó!)
Switched at Birth
Awkward - nemrég kezdtem el nézni, azt hittem, hogy valami nagyon gagyi sorozat, de igazából tökjó :) pár nap alatt bedaráltam az összes részt
The Lying Game - jó sorozat, kár, hogy nem lett folytatása, így értelmetlen a "befejezés"
Wolfblood - disney-n megy, bár én nem ott nézem - elég gagyi, de valamiért tetszik :D pedig utálom az ilyen vérfarkasos, vámpíros, meg hasonló természetfeletti dolgos sorozatokat, filmeket
Glee - az 1. évad valami katasztrófa, de mégis megszerettem
Suburgatory - egyre gyengébb
How I Met Your Mother
The Carrie Diaries
Ravenswood
Valamint a Két pasi meg egy kicsi-t és a Szívek szállodáját szeretem nézni, de ezeket csak akkor szoktam, ha a Viasaton elcsípek 1-2 részt.
Én ezeket nézem/néztem, online szerintem mind fent van.
Két pasi, meg egy kicsi
Így jártam anyátokkal
Agymenők
Grimm
Odaát
Vámpírnaplók
Carrie naplója
Kaliforgia
American Horror Story
True Blood
Gengsztterkorzó
Trónok harca
Breaking Bad
Walking Dead
Pretty Little Liars
Kínos
Teen Wolf
90210
A hatalom hálójában
Gossip Girl
A Rejtély
A szökés
Doktor House
Hazudj, ha tudsz
Lost
Szex és New York
Született feleségek
Tudorok
Teen Wolf - A jelenlegi kedvencem. Lehet, hogy gagyinak tűnik elsőre, de hidd el, hogy nagyon jó. Az évadok előrehaladtával egyre sötétebbek lesznek a részek, de a sorozat megtudja tartani az egyensúlyt a tinis és kissé horroros természetfeletti részek között.
Awkward - Az Mtv másik normális sorozata (a Teen Wolf is Mtv-s).
The Big Bang Theory
Heroes
Misfits
Once Upon A Time
Once Upon A Time in Wonderland
Királyak vagytok, köszönöm!!! :)
Gossip Girl nekem is a kedvencem. Imádom. Nagyon gondolkozom hogy úrjanézzem-e.. :)
Amiket most nézek: PLL, Awkward. Ravenswood-ból is láttam kb. 4 részt de halál unalmas.
HIMYM-et végignéztem, Vámpírnaplókat abbahagytam.
Glee-ből 1 részt láttam, de szerintem folytatni fogom mert én is szeretek énekelni úgyhogy közel áll hozzám a téma :)
Carry naplójából az első rész felét láttam, az sem nyűgözött le elsőre, de majd folytatni fogom.. :)
Illetve A 10 amit utálok benned-et má sok helyen olvastam, szerintem belenézek majd :) Meg a Trónok harcába is. :)
Köszönöm a tippeket!!!
#19: Akkor lehet belenézek majd a 90210-be :)
De a Gossip Girl aaaaannyira jó! :D Nagyon eltalálták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!