Ma este lesz életem első randija, nagyon izgulok. Válaszolnátok pár kérdésre? 17/L
1. Mit csináljak ha "kínos csend" lesz
2. Mit vegyek fel
3. ha meg akar csókolni visszautasíthatom-e valahogy ( nagyon félek az első csóktól)
4. randi után írjak-e neki
5. hagyjam-e őt fizetni ha beülünk valahova
6. nem nagy korkülönbség-e hogy ő 19 éves ( nem tudom mire vágyik egy annyi idős fiú)
7. sokat beszéljek magamról, vagy őt kérdezzem-e
8. a barátnőimnek meséljek-e róla, vagy még korai
9. mik a jelei annak ha nem tetszem neki
10. ha haza akar kísérni az jó jel-e
Köszi szépen és bocsi a buta kérdésekért de még elég kezdő vagyok a témában
2. Amiben jol erzed magad. Ne legyen kenyelmetlen, mert arra fogsz figyelni. Ne mutas TUL sokat.
3. Persze, elhuzod finoman az arcod. Amikor kozelhajol, szemedbe/szadra nez, egy picit megallsz, kielvezed a pillanatot (h meg akar csokolni), majd elhuzodsz. Elso randin ne is legyen csok.
4. Ne irj. Nagyon-nagyon maximum, elvalas utan fel oraval megkoszonnheted az estet es annyit irhatsz, h jol erezted magad. Semmi egyeb!
5. Vedd elo a tarcad amikor fizetes van (lassa, h nem elvarod), de ha ekkor szol, h szeretne meghivni, akkor megkoszonod es elrakod a tarcad.
6. Ez nem korkulonbseg.
7. Probalj egyensulyt tartani. Ha kerdez meselhetsz (annyira terjengosen, amennyire latod az erdeklodest), de viszonozd az erdeklodest es kerdezz Te is!
8. Ne kapkodd el.
Irsz majd holnap? Kivancsi vagyok!
30L
Osztom az első hozzászólást! :)
De azért válaszolok.
1. gondolkozz előre témákon!
2. olyat ami kényelmes, csinos, amiben jól érzed magad
3. Hidd el, ha fontos a fiú és tetszik akkor majd ott nem akarod visszautasítani, hagyd, hogy megtörténjen. :)
4. írhatod, hogy nagyon jól érezted magad
5. igen hagyd fizetni
6. Nem, egyáltalán nem nagy a különbség
7. Próbáld egyensúlyba hozni, hogy ne csak te kérdezgess, de azért hagyjon téged is beszélni.
8. én tuti elmondanám a barátnőimnek, velük is megosztanám az aggályaimat, nagyon sokat tudnak segíteni
9. ha randira hívott, valószínűleg terve van veled, ne aggódj
10. igen az jó ha hazakísér :D
sok sikert!
1. Szerintem ha valakivel igazán érdekesnek találjátok egymást, akkor nem nagyon lesz kínos csend. Ha megis, akkor kérdezd ilyen nyári témákról, nyaralás, stb., vagy arról hogy van-e háziallata, ilyesmik.
2. Én valami csinos szoknyát vennék fel egy toppal, es szandallal.
3. -
4. Várd meg, hogy o írjon.
5. Első 1-2 randin én hagyom a fiút fizetni, utána mar rákérdezett hogy fizessen-e a részemet.
6. Szerintem pont ideális.
7. Szerintem kb egyforma aranyban kérdezd es mesélj.
8. Megemlitheted nekik.
9. Nem erdeklodik utánad, nem keres a randi után, bunkó veled.
10. Nem mindig megoldható de én nagyon örülök annak amikor felajánlják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!