Miért ekkora baj, hogy kaptam egy autót? Normális?!
Megkaptam a jogosítványt és a nevelőapám megvette nekem álmaim autóját (nem én kértem, meglepetés volt).
Azóta azt használom és a barátnőimmel elég sokat vagyunk vele a Belvárosban, párszor már lementünk vele a Balatonhoz is.
Tegnap apa látott minket és szerinte én száguldozok, meg amikor vezetek, akkor közben ne beszélgessek a barátnőimmel (sötétített az üveg, de elöl láthatott minket) és mégis honnan van ilyen kocsim. Mondtam, hogy anya férje vette. Felhívta anyát, hogy ők ezt mégis hogy gondolták, miért kapok ilyen dolgokat csak úgy, másnak egész életében nem lehet ilyen autója, én pedig azért megkaptam, mert lett jogosítványom.
De nem értem, miért szól bele, amikor nem az ő pénzén vette a nevelőapám, ha bármi van vele, nem ő fizeti a szervizt.
Arról pedig nem anyáék tehetnek, hogy apámtól semmi normális dolgot nem kapok soha, mert minek, meg amiket én akarok, azok felesleges dolgok. Ezért nem velük kell vitáznia.
Nem, inkább az zavar, hogy szétoffolod a kérdésemet.
De ha neked ettől jó napod lesz, akkor maradj nyugodtan! :)
Amugy meg kezdesz belezavarodni a sztoriba.
"Tekintve, hogy én találtam ki a sötétítést és én néztem utána, hogy hogyan lehetne"
vs.
"a nevelőapám megvette nekem álmaim autóját (nem én kértem, meglepetés volt). "
Na akkor beszeljunk arrol hogy miert talalsz ki ilyen torteneteket. Gondolom nem ez az elso "gazdag vagyok, miert baj ez" tipusu kitalaciod.
Mert az ugye nem játszik, hogy a sötétítés később került rá? :)
Hát, ez most sem jött össze, bármennyire is szeretnéd.
Nagyon szépen véded a sztoridat, kínosan ügyelve arra is, minél több kategóriában megjelenjen a kérdésed, ha címszavakra keres valaki...
Egy 17 éves lány, aki ilyen választékosan ír/gondolkodik/érvel, nem jön ide, és tesz fel egy ezeket megcáfoló bugyuta kérdést.
Elvéreztél, jó szórakozást. :)
Ja, szóval az a "baj", hogy az IQ-m nem a béka segge alatt van és nem úgy gondolkozok, mint egy 10 éves... Aha, értem.
Tehát nem kérhetek segítséget abban, hogy az apám miért ilyen, mert jól élünk és választékosan írok/beszélek...
Figyeljetek, nap, mint nap találkozom ilyen emberekkel, mint ti. Irigyek, féltékenyek, utálnak, bármi. Megkaptam már azt is, hogy az autó nem is az enyém, hanem béreljük, sőt volt olyan ember is, aki azt mondta, hogy nem EREDETI!
Ezeket én már nem veszem fel, azt hisztek rólam, amit szeretnétek. Nem idegesítetek, nem haragszom, mert tudom, hogy nektek sokkal rosszabb lehet, mint nekem.
Próbálkozzatok csak tovább, sok sikert! :)
Aha, szoval erre probalnad kihegyezni, hogy teged mennyire irigyelnek az emberek :)))
rossz hirem van: nem irigyel senki, rohognek rajtad, hogy ilyen kitalalt sztorikat nyomsz fel a netre.
Csak egy példa volt az irigység. Utálhatnak is, nekem mindegy.
Viszont akár irigykednek, akár utálnak, akár szeretnek, egy biztos. Hogy gondolnak rám, bármennyire is nem akarnak.
Veled is ez van... Ahelyett, hogy átugranád a kérdést, mert szerinted "kamu", inkább visszajössz pár percenként, kíváncsian várva a reakciómat a szánalmas kis rágalmazásaidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!